Marcelo Knez in Jeanine Čoh: Neustrašna kosmata sreča!

Vir: Lea
6. 4. 2011

Nekdanja udeleženca resničnostnega šova Big brother 2, Marcelo in Jeanine, sta svojo takratno simpatijo nadaljevala tudi zunaj šova, v zasebnem življenju, vendar je še nista kronala z dojenčkom, ampak s prikupno psičko Eli.

Jeanine si je že nekaj časa močno želela kužka in želja se ji je uresničila pred letom dni. Po psičko sta z Marcelom vsa na trnih odšla v Izolo, kjer so imeli mladička, majhno sivo tibetansko terierko. Ker se je družina selila, ni mogla vzeti s seboj še mladička, sta se ga pa toliko bolj razveselila Jeanine in Marcelo, čeprav je on potreboval precej časa, da se je strinjal s posvojitvijo ali nakupom živali.

Danes enoletna živahna Eli Marcela gleda kot boga, še posebej ga navdušuje z igrivostjo in hitrim učenjem. Precej stvari sta se že naučila kar doma. Nora je na žogico in medvedka, ki ju na ukaz sama poišče v zgornjem nadstropju in tudi prinese. Ne boji se tunelčkov, rada ima otroke, saj večji del dneva preživi prav v njihovi družbi, medtem ko njena lastnika opravljata svoje delo – varstvo otrok na domu.

Deluje terapevtsko

Eli je res prijazna kužika, ki je ves čas vesela in živahna. Marcelo resno razmišlja o šolanju, saj sta z Jeanine ugotovila, da bi bila odlična morda celo za agility. Oba jo hvalita, da je najbolj nežno bitje na svetu, in prav zaradi tega jo imajo radi tudi otroci, saj ne skače po njih in jim ne povzroča stisk. Morda jim občasno ‘stisne’ kakšno igračo, ampak vse z dovoljenjem gospodarjev. Malo za igro, malo pa tudi zares ... Če bosta Marcelo in Jeanine še tako usklajena pri vzgoji svoje kosmate sreče, se Eli lahko izkaže tudi kot kužek terapevt. To bi bila za njiju pravi dar in nagrada za delo in ljubezen, ki ju vlagata v svojo kosmatinko.