Matjaž, Grega, Sanja, Tina (4 Play): Uživali v druženju

Vir: Lea
15. 7. 2010

Sanja in Tina, dekleti skupine 4 Play, sta veliki ljubiteljici živali, prav tako pa za njima ne zaostajata Matjaž in Grega. Kadar je zanje treba narediti nekaj dobrega, brez omahovanja priskočijo na pomoč.

Tako je bilo tudi pred kratkim, ko se je skupina odzvala dobrodelni akciji, kjer se je zbiral denar za šolanje kužka, ki ga bo dobila hendikepirana oseba. S svojim nastopom so zabavali zbrano množico na velikem Tačkovem teku, ki je bil v Mariboru.

“Z veseljem smo se odzvali povabilu, saj imamo vsi zelo radi živali,” so dejali v en glas. Vsak od njih je doma že imel kakšnega ljubljenčka, največ pa jih ima prav Grega.

“Sem velik ljubitelj živali, zato imamo doma tudi veliko stanovalcev: psa Flika, mačka Jakata, potem so tu konji, srnica, pav, divji prasici in zlate ribice. Včasih smo imeli tudi papagaja, dokler nekega dne ni ušel skozi odprta vrata na kletki. Na splošno nimam posebne želje, katero žival bi še imel, saj so mi vse pri srcu, tako da se včasih pošalim, da si bom, ko bom velik, ustvaril pravi mali živalski vrt.”

Matjaž si nekoč želi imeti bernskega planšarja, Tina ima doma pritlikavega pinča, Sanja pa je svojega zajčka oddala, saj je njena mami dobila alergijo na živalsko dlako.