Nina Kohne: Pogumna lepotica

Vir: Lea
15. 9. 2010

Nekdanja miss Alpe Adria Nina Kohne na modnem parketu še vedno vleče vse niti, ki jo ohranjajo v samem ospredju modne scene. Pred kratkim je s skupino odličnih modelov posnela čudovite fotografije, ki so nastale v ljubljanskem živalskem vrtu.

Tudi letos, natančneje v začetku oktobra, bo ljubljanski ZOO na svetovni dan živali pripravil enkraten modni dogodek. Natančneje bo tovrstna prireditev prva v zgodovini ZOO Ljubljana.

“Na ta dan bodo v živalski vrt pripeljali nove prebivalce, in sicer čredo alpak. Hkrati bo potekala tudi velika modna revija, na kateri se bodo predstavila dekleta v čudovitih kreacijah modnih oblikovalcev: Jane Koteska, Denisa Strnada in Jessice Jagec,” je dodala Nina.

Brez strahu

Lepotička Nina je že na prvem fotografiranju, ki ga je imela velika ekipa med vsemi prebivalci ljubljanskega živalskega vrta, premagala svoje velike strahove.

“Slikanje smo imeli s Tanjo Zrinski pod taktirko Simona Cirkulana, ki je pripravil vse potrebne živalce. Seznanila sem s kuščarjem bradato agamo, ki izhaja iz avstralske puščave. Hrani se s sadjem in zelenjavo. Prav ta kuščar se je izvalil v živalskem vrtu v Ljubljani. Občutek je bil sprva malce neprijeten, saj sva se morala navaditi drug na drugega,” je še dodala Nina.

Priporočamo