Njun svet, poln veselega udrihanja z repom

Doma ima kužka Čarlija, ki ga je pripeljala iz zavetišča. (foto: revija Lea) revija Lea
Vir: Lea
12. 7. 2014

Stand up komičarka Tanja Kocman je velika ljubiteljica živali, ki na vsakem koraku požuli kakšnega mimoidočega kužka ali potepuško mačko.

Tanjo je pred kratkim oblizal kužek Marley, ki ga je srečala s simpatičnim lastnikom na Lentu ob Dravi. "Priznam, da sem velika ljubiteljica živali in tudi moških. (smeh) Edino, česar ne prenašam, pa so pajki. Kljub divjemu strahu se učim spoštovanja do teh grozljivih bitij in jih rešujem iz stanovanja. S krikom in upom, da se ne vrnejo," je povedala Tanja.

"Bi si pa zelo želela, da bi se ljudje začeli bolj odgovorno obnašati do svojih živali in da na njih ne bi gledali kot na nekaj, kar jim mora ubogljivo in ponižno slediti. Ker pri vsakem zanemarjanju ali mučenju se pri meni hec konča!"

Tanja ima doma kužka Čarlija, ki ga je pripeljala iz zavetišča. "Odkar je v mojem življenju, je moj svet poln veselega udrihanja z repom, sprehajanja, spoznavanja in ovohavanja življenja iz druge perspektive. In da ne pozabim dlak! Čarli ima svoj unikatni, zahtevni značaj, a mu tega ne štejem v slabo, ker ima to po mami!" (smeh)

Značke: Tanja Kocman

Priporočamo