Uroš Slak preprosto živi velike stvari

Andreja Jernejčič se je v pogovoru z Urošem Slakom strinjala, da se velikih stvari ne sanja, ampak živi. (foto: Barbara Reya) Barbara Reya
9. 12. 2016

Uroš Slak, magister prava, novinar in vedno resen voditelj, se nasmeje, ko pove: »V bistvu nimam nobenih velikih želja več. Imam otroka, novinarstvo in tek, za druge stvari pa tako nimam časa.«

V oddaji Zajtrk PR' Andreji je med drugim povedal, da so njegove želje izpolnjene, novosti in spremembe v njegovem življenju pa nepotrebne.

»Rad grem po svetu, tja, kjer sem že bil, kjer se počutim domače. Nimam potrebe po spremembah, možgane pa si lahko zbistrim kjer koli,« pravi novinar, ki ga opišejo kot preprostega človeka. »Resen sem, ker me te zgodbe, ki jih razkrivam, prizadenejo,« je še razkril Slak v pogovoru z Andrejo Jernejčič, piarovko in managerko, ki ima podjetje za piar, javno nastopanje in izobraževanje z lastno blagovno znamko Andreja.

Oba sta se strinjala, da se velikih stvari ne sanja, ampak se jih živi.

V novoletno obarvanem studiu se je zbralo več kot 20 managerjev, med njimi direktorica podjetja Moja Zaposlitev Saša Boštjančič, Romana in Anton Piskar iz podjetja Piskar, certificirana trenerka programa Boba Proctorja Lucija Smolnik, detektivka Bernarda Škrabar, direktorica CIK Trebnje in Galerije likovnih samorastnikov Trebnje Patricija Pavlič in pevec Lado Leskovar.

Priporočamo