Vili Resnik v oddaji Štiri tačke

Vir: Lea
7. 11. 2012

Velik ljubitelj živali je tudi pevec Vili Resnik, ki naklonjenosti do kosmatinčkov ne skriva. Zato ni čudno, da je postal tudi gost v oddaji Štiri tačke, saj sta voditeljici Nataša in Ana Bešter najprej občudovali njegovo strast do konj, zdaj pa je presenetil še s tem, kako lepo zna ravnati z malo Riki.

"Pred nekaj leti ga je ekipa Štirih tačk obiskala, ko je jahal konja, ki mu je posvečal ves svoj prosti čas. Takrat je voditeljico oddaje Ano Bešter tudi učil jahanja. Oba sta bila navdušena, a mu zdaj, odkar si je Vili ustvaril novo ljubečo družinico, časa za jahanje primanjkuje. Zato je na prigovarjanje hčerke Manje in žene Tamare kupil malo psičko, jorkico Riki," je povedala lepa voditeljica. Mali 'federček' je v njihovo družino prinesel veliko veselja in smeha, pa tudi obveznosti. Tako za psičkino hrano skrbi Tamara, Manja jo največ crklja, Vili pa skrbi za njeno lepoto. On je tisti, ki jo kopa in češe ...

Seveda se mala Riki svojemu lastniku dobrika, zlasti takrat, kadar ima v roki priboljšek. No, pa tudi sicer je ubogljiva in predana svoji družini. Prava čuvajka je in kadar je Vili na kakšnem od svojih nastopov, mala kosmatinka poskrbi za varnost pri hiši. Ja, čeprav je majhna, je zelo čuječa in opozori na vsak najmanjši šum okoli nove domače hiše. Ker Vilijeva družina živi v idilični okolici, obdani z zelenjem, je Riki pred kratkim izpred domačega praga prepodila veliko žabo, ki je skakala okoli vhodnih vrat. "Riki je toliko časa lajala, da je žaba odskakljala proč," v smehu pripoveduje Vili in nežno poboža svojo ljubljenko. Najbolj pa se ji vsi smejijo, kadar se podi za žogo. To bi lahko delala ves dan in se ne bi naveličala. Z malimi ostrimi zobki ji uspe vsake toliko časa prijeti veliko žogo in takrat jo ponosno prinese Viliju v naročje. Seveda se vsi okoli nje neznansko zabavajo in so ponosni nanjo. Še posebej pa je bil Vili ponosen tudi na snemanju najboljše oddaje o štirinožnih kosmatincih, saj je Riki z njim celo igrala nogomet! Tudi to lahko vidite v novembrski oddaji Štiri tačke. Kje in kdaj, nadete na www.stiritacke.si, kjer si lahko pogledate tudi arhiv preteklih oddaj in še marsikaj.