Ločena Ana Tavčar je nekoč o bivšem možu govorila takšne lepe stvari

Ločena Ana Tavčar je nekoč o bivšem možu govorila takšne lepe stvari (foto: ZEN) ZEN
23. 11. 2022

Voditeljica Ana Tavčar je v preteklosti, o zdaj že svojem bivšem možu Igorju Pirkovičem, povedala nekaj zares zanimivih stvari, ki jih je delal v času zaljubljenosti.

Voditeljica Ana Tavčar je pred časom tudi javno povedala, da sta se z televizijcem Igorjem Pirkovičem že pred časom ločila, saj, da nista našla več skupne poti.

Ni skrivala, da sta si bila v mnogočem zelo različna in da imata drugačne poglede na družbenopolitična vprašanja, spekter estetike in umetnosti ter, da so v tem pogledu med njima svetolobna leta.

A ne glede na to, je Ana v intervjuju za Onaplus že pred leti povedala nekaj o tem, kako se je začela njena zveza z Igorjem in kako je Igor celo premagal strah pred konji, vse, da bi jo impresioniral.

"Ne, on se jih v resnici boji. V začetku najine zveze, takrat še v fazi zaljubljenosti, se je, ker je vedel, da imam doma konja, malce delal, da so konji izjemno všeč tudi njemu, in jih je zaradi mene celo jahal," je takrat povedala za Onaplus.

No, ne glede na vse, se jima zakon žal ni obnesel, Ana pa priznava, da je vsak dan lažje in da z dvignjeno glavo vstopa v vsak nov dan.

Preberite še: Ta zelo znana Slovenka ima tako visok razporek, da vsi vidijo, da ne nosi spodnjic