Ločeni Luka Sardinšek Betlehem s Kmetije se bo poročil z lepotičko

Ločeni Luka Sardinšek Betlehem s Kmetije se bo poročil z lepotičko (foto: POP TV) POP TV
9. 7. 2019

Tekmovalec odmevnega šova Kmetija, Luka Sardinšek Betlehem, te dni žari od sreče. Po tem, ko se je konec lanskega leta sporazumno razšel z ženo, s katero imata dve hčerki (mlajša hči je tik pred njegovim odhodom v Kmetijo komaj shodila), je namreč že sveže zaljubljen.

Čeprav 31-letni Ljubljančan ni imel v planu, da bo ’takoj’ skočil v objem druge ženske, so amorjeve puščice vseeno naredile svoje. Luka je namreč na eni izmed zabav spoznal novo srčno izbranko, Prekmurko Suzano Zeković, nekdanjo Miss Universe, nekdanjo tekmovalko v resničnostnem šovu Bar ter organizatorko Miss Bikini, s katero sta se že zaročila, poročni zvonovi pa bodo, kot smo še izvedeli, zazvonili čez natanko eno leto. Novopečena zaljubljenca sta nekaj srečnih trenutkov s potepanja po Umagu in Murski Soboti, kjer naj bi se poročila, že delila na družbenem omrežju in tako potrdila govorice, da sta resnično zaljubljena do ušes.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BLACK AND WHITE #me #mylove #smile #julij #2019 #tattoo #blackandwhite #love #kiss #summer #murskasobota #❤️🔥🥰 @suzana_zekovic

A post shared by Luka Betlehem (@betlehemluka) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MY LOVE❤️ #smile #sun #umag #drink #bestdayever #selfie #rayban #gucci #sea #fun #malotumalotam #plaža #poletje #2019

A post shared by Luka Betlehem (@betlehemluka) on

Priporočamo