Lorella Flego: Časa za dopust še ne bo

23. 5. 2018 | Vir: Story
Deli
Lorella Flego: Časa za dopust še ne bo (foto: Zen)
Zen

Življenje Lorelle Flego je zelo razgibano, ob snemanju televizijske oddaje Bleščica z ekipo marljivih sodelavcev skrbi za nove vsebine, aktivna pa je tudi na svoji spletni strani Glitter.si, na kateri lahko vsak dan preberete številne zanimivosti iz modnega sveta.

"Če sem v Sloveniji, si z veseljem vzamem čas za oba tedna mode. Na zadnjih edicijah me žal ni bilo, saj sem bila odsotna zaradi službenih dolžnosti, zato sem tokrat toliko bolj uživala. Presenetilo me je, da je bilo veliko oblikovalcev iz tujine, po drugi strani pa se mi zdi dobro, da malo pogledamo tudi, kako ustvarjajo oblikovalci z Balkana. Njihova estetika je drugačna od naše, a spet ne preveč, tako da sem našla kar nekaj skupnih točk. Raje bi videla, da bi imeli le en teden mode, saj nimamo toliko oblikovalcev, da bi lahko imeli dva popolna. Vsekakor moram dodati, da sta si tedna mode zelo različna med seboj, zato vsak lahko najde kaj zanimivega zase," pove Lorella.

"Te dni sem intenzivno zatopljena v oddaje in TV-produkcijo, saj je maj že tukaj in to je tudi zaključek moje sezone. Oddaje so namreč posnete prej in do avgusta imam nekakšen premor, ki sicer ni premor v smislu, da počivam, daleč od tega, prej bi rekla, da nabiram moči, ideje in pogum za novo sezono. Podobno velja za splet. Te dni je v izdelavi moja stran v italijanščini in že komaj čakam, da zagleda luč sveta. O dopustu bom razmišljala malo pozneje, saj bo julij kar deloven in razgiban. Ob vodenju družabnih prireditev me čaka tudi vodenje festivala Melodije morja in sonca, ki bo letos pozneje, natančneje 14. julija, tako da se bom prilagodila temu dogodku. Potem pa popoln družinski odklop, seveda, nekam daleč in na toplo. (smeh)"

Besedilo: Alojz Petrovčič // Fotografije Zen

Novo na Metroplay: Po svetu kulinarike in nazaj domov | Jorg Zupan

Nova Story že v prodaji

Story 11/2018

Story 11/2018, od 10. 05. 2018