Lorella Flego dopustuje v Ameriki in Italiji

Lorella Flego dopustuje v Ameriki in Italiji (foto: Zen) Zen
Vir: Story
31. 7. 2018

Po vodenju festivala Melodije morja in sonca se je Lorella Flego za mesec dni z družino odpravila na delovno sproščen oddih, ki ga bo letos preživela na različnih lokacijah v Ameriki in Italiji, kjer bo kot vedno nabirala energijo za jesenske izzive.

Zanimivo pa je, da si je le teden pred festivalom v Portorožu lepa voditeljica vzela čas ter se odpravila v objem italijanske Toskane. "Potovanje v Toskani je nastalo zaradi sodelovanja s Turistično agencijo Palma. Ta del Italije sem že obiskala in bil mi je zelo všeč, zato se je zdaj rodila zamisel, da bi šla znova, seveda v drug kraj, in okusila Toskano tudi z vidika morja. Oddih je zato prišel prav, saj se je zgodil tik pred Melodijami in mi tako omogočil, da za en teden odklopim vse in dejansko uživam v čudovitih barvah Toskane, kulinariki, turkiznem morju in hotelu, ki je bil prava paša za oči," razkrije Lorella in doda: "Monte Argentario je zelo poseben predel Toskane, saj si v bistvu na hribu, kjer je vse dokaj divje in povsod cvetijo oleandri, spodaj pa morje z luksuznimi jahtami in zelo lepimi, urejenimi butiki.

Še zdaj imam v mislih tiste prizore in srčno upam, da bom še šla! Prevzela me je tudi kulinarika, ki je tukaj bolj osredotočena na ribe in podobna temu, kar jemo na Obali, veliko manj je znamenitih fiorentin in veliko več morskega. To mi je bilo zelo všeč! Ugotovila sem, da je Toskana prav dobro nasičena z Američani in v resnici zelo, zelo svetovljanska. Dobrih sedem ur je oddaljena od obale, a je vožnja vredna vsake minute, ki jo preživiš tam, in verjamem, da tisti, ki je že bil, ve, o čem govorim."

Z Bernardo Žarn v paru: Zaupa dobri prijateljici

Glasbenega festivala Melodije morja in sonca si ne znamo predstavljati brez Primorke, modne voditeljice Lorelle Flego, ki že leta daje festivalu pravi čar, letos pa je oder delila s sovoditeljico Bernardo Žarn, ki je tudi njena zelo dobra prijateljica. "Bernarda je moja prijateljica in je televizijka, katere delo spremljam in nadvse spoštujem. Zame je prijateljstvo zelo zapletena zadeva in večkrat sem zapisala, da se težko odprem, še težje pa najdem koga, ki ga mirno in polna zaupanja spustim k sebi. Niti ne, da sem imela slabe izkušnje, pa čeprav sem medijsko izpostavljena, prej bi rekla, da sem preveč zahtevna in me to marsikdaj tepe.

Ni enostavno najti prijateljev 'na svojem mestu', saj potrebuješ velik odmerek tankočutnosti, dobro mero inteligence in ne nazadnje tudi nesebičnost v vseh pogledih, kajti prijatelj bo užival, ko ti bo uspelo, in bo tam, ko boš čisto na dnu," pove Lorella in nadaljuje: "V čast si štejem, da je nama z Bernardo uspelo v vseh teh letih ustvariti prav poseben prijateljski odnos, ki se prepleta s službo, in moja služba je tudi moje življenje, kar pomeni, da sem se zdaj še globlje navezala nanjo. Med nama žari tista prava, iskrena ženska energija, ki je ne zamenjam za nič na svetu in se prav vsakič spomnim, da četudi bi v tem trenutku pustila vse, službo, kariero, pisanje, govorjenje, slikanje, potovanja, bi znala začeti znova. Bi. In ne samo to, vem tudi, da bi prijateljica, kot je Bernarda, našla več kot nekaj besed za to, da bi bilo moje potovanje še bolj čarobno."

Besedilo: Alojz Petrovčič // Fotografije: Zen

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story16/2018

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 16/2018

Story 16/2018, od 19. 07. 2018