Lorella Flego dvignila pritisk v tem čudovitem spodnjem perilu, povsem vas bo očarala

Lorella Flego dvignila pritisk v tem čudovitem spodnjem perilu, povsem vas bo očarala (foto: ZEN) ZEN
22. 4. 2021

Naša modna poznavalka in televizijska voditeljica zna presenetiti!

Ne zgodi se prav pogosto, da se Lorella Flego pokaže v spodnjem perilu, a tokrat je naredila izjemo, njeni sledilci na družbenem omrežju pa so bili navdušeni, kar so ji dali vedeti z všečki in pozitivnimi komentarji.

Lorella je hkrati spomnila na nekoliko pozabljen kos perila, ki je včasih bil nepogrešljiv: na body. Izbrala je snežno belega z delno čipkastim modrčkom in to je kombinacija, ki ji pristoji kot ulita. Zagotovo bo body spet našel prostor v omari marsikatere dame, ki se zgleduje po naši modni poznavalki.

V komentarju ob lepi fotografiji je v angleščini zapisala, da je preprostost najvišja oblika sofisticiranosti. Mi pa dodajamo: res je, a treba jo je znati "nositi" na pravi način, kar Lorella zagotovo obvlada.

Ob tem ne moremo mimo dejstva, da je Lorella izjemno mladostna in postavna, za kar se sama zelo trudi, saj dobro ve, da življenjska energija in vitalnost nista samoumevni. Ključ do dobrega počutja je vadba in pravilna ter uravnotežena prehrana, kar Lorella prakticira na vsakdanji ravni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lorellaflego