Lorella Flego ima doma 150 parov čevljev in takole razkošno jih shranjuje

12. 6. 2023
Deli
Lorella Flego ima doma 150 parov čevljev in takole razkošno jih shranjuje (foto: Zen)
Zen

Voditeljica Lorella Flego ne skriva, da je njena strast do čevljev velika in da se jih je do danes v njeni zbirki nabralo že zares veliko.

Lorella Flego, znana voditeljica oddaje Sobotno popoldne, je nedavno v intervjuju za revijo Lady razkrila, da ima doma posebno sobo namenjeno samo za čevlje. Ta podatek je številne osupil, še posebej zato, ker je priznala, da zbira čevlje že od srednje šole in jih ima zdaj več kot 150 parov.

Ob razkritju te informacije je marsikomu prišlo na misel, kako razkošen življenjski slog ima priljubljena voditeljica, ki je že vrsto let znana po svoji strasti do mode. S svojim brezhibnim stilom in smelimi modnimi izbirami je postala ikona stila, zato ni presenetljivo, da je razvila tolikšno strast do zbiranja čevljev.

Lorella v zadnjem času uživa v vodenju oddaje Sobotno popoldne, kjer skupaj z voditeljico Ano Tavčar ustvarja čudovito kemijo na zaslonu. Njuna prijateljska vez in skupna strast do mode se prenašata na gledalce, ki z zanimanjem spremljajo njune modne nasvete in pogovore o aktualnih trendih.

Glede na to, da je imela Lorella pogum, da deli podrobnosti o svoji zbirki čevljev in sobi, ki ji je namenjena, je jasno, da je ponosna na svojo strast do mode in želi to strast deliti s svojimi oboževalci. Njeno navdušenje nad čevlji je zagotovo eden od razlogov, zakaj jo občinstvo obožuje in ji sledi v svetu mode.

Lorella Flego je s svojo karizmo, stilom in talentom že pred leti postala modna strokovnjakinja. Njena strast do mode in zbiranja čevljev je le ena izmed številnih lastnosti, ki jo naredijo tako priljubljeno in edinstveno.

Preberite še: Darja Zgonc ga redko pokaže, to je njen lepi srčni izbranec, s katerim se rada sprehajata na Obali!

Morda vas zanima tudi spodnji podcast s Katarino Čas:

Igralka Katarina Čas in voditelj Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha, katerega namen je, da spoznavamo sijajne zgodbe ljudi, ki nas navdihujejo, pogovarjata o uspehih v filmski industriji, o srečanju z Leonardom DiCapriem in o igralkinem nesojenem prizoru z DiCapriem, zaradi katerega je skoraj zavrnila vlogo. "V filmih je toliko navdihujočih stvari za moje delo in življenje, da si brez tega, kar vi (igralci) počnete, ne znam predstavljati pravzaprav enega uspešnega, lepega, navdihujočega življenja," meni nekdanji predsednik države Pahor, ki je v goste povabil Katarino Čas, za katero je v tekmi za predsedniški stolček leta 2012 dejal, da je zanj najbolj seksi Slovenka.

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan