Lorella Flego in Tina Semolič obožujeta svet torbic

24. 3. 2009 | Vir: Nova
Deli
Lorella in Tina obožujeta torbice.

Primorski lepotici Lorella Flego in Tina Semolič slovita po tem, da sta v modnem svetu doma. Prva je zvezda stalnica priljubljene modne oddaje Bleščica na RTV, druga pa postavna manekenka pri agenciji Model Group. Lorella in Tina imata skupno strast, in to je, da obožujeta svet ženskih modnih dodatkov, med katerimi na prvo mesto postavljata torbice.

MODNE MOJSTROVINE
»Torbice so nujni pripomoček za vsako žensko, saj vanje spravimo vse, kar potrebujemo, mnogokrat tudi veliko več. Zame je torbica dom v malem, saj v njej najdem marsikaj koristnega in nekoristnega – od bleščila za ustnice do blokcev, ki jih v resnici ne uporabljam prav pogosto, a me njihove barve spravijo v dobro voljo. Najraje imam večerne torbice v svetlih barvah pa tudi črne z bleščicami ali s čipko. Pri mojih torbicah gre za male mojstrovine, ki po navadi niso praktične, a so vseeno elegantne in zelo ženstvene. Ko zagledam torbico, ki mi je všeč, se ji težko uprem. Trenutno imam ogledano eno v svetlo rožnati barvi in občutek imam, da me kar kliče, da jo kupim,« nam zaupa Lorella.

VELIKOST JE POMEMBNA
»Obožujem velike torbe, saj vanje lahko spravim veliko stvari. V torbo dam vse, kar je treba imeti s seboj, in še več. Všeč so mi enobarvne, morda z zunanjimi žepki. Pri torbicah in čevljih se po mojem mnenju ne smemo ozirati na ceno – pomembna je kakovost, čeprav je še vedno neka zgornja meja vrednosti, ki si jo vsakdo prilagodi glede na svojo finančno sposobnost. Rada imam modne dodatke in torba je pri meni na prvem mestu. Mislim, da je temeljnega pomena za vsako žensko. Včasih zna biti malce nadležna, ko je nimamo kam odložiti, vendar kaj hočemo, saj je za lepoto treba potrpeti,« v smehu pove Tina.


Napisal Alojz Petrovčič

Novo na Metroplay: Po svetu kulinarike in nazaj domov | Jorg Zupan