Lorella Flego je bila z družino v Ameriki

28. 8. 2015
Deli
Lorella Flego je bila z družino v Ameriki

Modna poznavalka in iskana voditeljica Lorella Flego se je v julijskih dneh vrnila z zasluženega oddiha v Ameriki, na katerega prisega zadnja leta.

Modna voditeljica je oddih v Ameriki preživela s partnerjem Brankom in štiriletno Sofio. "Amerika je dejansko dežela možnosti in sanj, hkrati pa zahteva veliko denarja, če želiš živeti dostojno oziroma dobro. V ZDA je koncept službe povsem drugačen, ker se dela ves dan in včasih se voziš dve uri do delovnega mesta. Za nas je to nepredstavljivo; gre za povsem drugačno kulturo in mišljenje. Kljub vsemu gre za deželo možnosti, kar je v bistvu čudovito; vedno imaš občutek, da so možnosti za uspeh zelo visoke, čeprav je tudi huda konkurenca. Morda me prav to najbolj mami," pove Lorella in nadaljuje: "Vsekakor mi je izredno všeč energija New Yorka, čeprav je zelo utrujajoča. Turist ga doživlja v majhnih odmerkih in je že naporen, če pa tam živiš, je vse skupaj verjetno toliko bolj zahtevno. Vseeno ostaja moje najljubše mesto, Soho pa najlepši predel."

Voditeljica, ki je od jeseni do poletnih dni delavna na modno-družabnem področju, je vesela, da je julij zadnja leta le njen, ko se lahko odklopi od vseh obveznosti: "V resnici ne razmišljam prav veliko ... Imam možgane na paši in nisem obremenjena. (smeh) Všeč mi je, ker sem lahko popolnoma jaz, brez zavor in težav. Zdi se mi, da poletje omogoča veliko pozitivne energije in hkrati to, da slečemo vse nepotrebno. Ne govorim le o oblekah, tudi o stvareh, ki jih nosimo v duši. Morje ima čarobno moč, ker nam da misliti, sproži marsikatero vprašanje in nas hkrati globoko očisti. Vsak bi si ga moral privoščiti. Dobra knjiga na robu oceana, popolna tišina, nobenih obveznosti in vonj po poletju."

Obisk Amerike pa rada izkoristi tudi za brezskrbno nakupovanje in odkrivanje novih modnih znamk ter za uživanje vsega lepega in modno sanjskega. Pri oddihu na plažah pa je obvezna knjiga, saj jo branje sprošča in vedno znova popelje v brezmejni svet razmišljanja ter sanjarjenja. "Na plažo najraje vzamem knjigo, saj je poletje čas, ko si končno lahko privoščim več branja in največkrat uživam v družbi knjig, ki imajo psihološko noto. Ker veliko potujem, sem do zdaj videla ogromno različnih plaž, najlepše so zame tiste neokrnjene, osamljene in z belo mivko; iz tega vidika je Miami, kjer sem bila na dopustu, dokaj kaotičen, zato sem prej za plaže na kakšnem mirnem otoku, denimo Angvila na Karibih. Glede nakupov pa sem si privoščila celo serijo torbic Rebecce Minkoff in veliko kosov iz najnovejše, jesenske kolekcije J Crew, ki ostaja moja najljubša. Poleg tega sem kot vedno uživala v njihovih parfumerijah in odkrivala novosti na področju lepote, saj tega ni nikoli dovolj. Ob vsem pa sem si letos izpolnila tudi sanjsko željo oz. nakup, ko sem obiskala stanovanje, kjer se je snemala serija Seks v mestu. Po ogledu tega sem po naključju zavila pred trgovino, ki je imela v izložbi novo kolekcijo čevljev SJP oziroma Sarah Jessice Parker. Zdelo se mi je, kot bi me kakšen angelček pocukal za rokav in uresničil željo. Tako sem postala srečna lastnica srebrnih salonarjev," se smeji Lorella.

Napisal Alojz Petrovčič

Fotografije osebni arhiv

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik