Lorella Flego je izbrala poletne hlače, ki preprosto navdušujejo, res so nekaj posebnega!

Lorella Flego je izbrala poletne hlače, ki preprosto navdušujejo, res so nekaj posebnega! (foto: Zen) Zen
2. 7. 2021

Naša modna poznavalka vedno navdušuje s svojo eleganco in izbiro lepih modnih kosov.

Lorella Flego s svojim primerom pokaže, da so različni stajlingi lahko preprosti, a kljub temu zelo efektivni. Tokrat je izbrala modro-belo črtasto srajčko in bele hlače, ki so v spodnjem delu okrašeni z rožicami. Zraven je obula udobne in priljubljene platnene espadrile, ki so v črno-beli barvni kombinaciji.

Seveda brez torbice ne gre - njen videz je zaokrožen z lepim cekarčkom, ki videzu doda piko na i. Lorello na družbenih omrežij spremljajo številne ljubiteljice mode, saj pri njej vedno najdejo navdih za kakšen kos oblačila, s katerim dopolnijo svojo garderobo. Dobro vedo, da modna poznavalka vedno izbere kakovostne modele, ki ne trajajo zgolj eno sezono in jih je pozneje mogoče kombinirati z drugimi oblačili.

Zato ne boste zgrešile, če se odločite za podobne hlače, saj jih je mogoče nositi v različnih priložnostih in jih popestriti s kakšnim zanimivim topom ali tuniko. Če pa malce pobrskate po omarah, boste zagotovo našle kakšen cekarček, ki ga lahko okrasite s pisano rutko, broško, obeskom ... in bo videti kot nov!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lorellaflego