Lorella Flego je popolnoma pretresena

13. 5. 2014 | Vir: Nova
Deli
Lorella Flego (foto: Helena Kermelj)
Helena Kermelj

Modna ikona in voditeljica oddaje Bleščica Lorella Flego velja za žensko, ki nikoli ne skriva svojih čustev. Tako smo pred dnevi na njeni modni strani prebrali zelo čustveno pismo, ki ga je Flegova posvetila svojemu modnemu angelu Zoranu Garevskemu, kakor ga je sama poimenovala, ki se bori z zelo zahrbtno boleznijo današnjega časa.

"Najraje bi se zaprla v svoj svet. Okrog sebe bi zgradila čarobno kletko in ostala notri, brez zvokov, ljudi, besed. Tako težko mi je pri srcu, da mi sploh ne uspe spraviti v red misli, kot bi bile podivjane, polne žalosti, težke kot plomba. Zame si Angel, z velikimi belimi krili, ki so se razprla nad svetom mode. V modrih očeh imaš življenje, hvaležnost, ljubezen do prijateljev, ki te te dni tako skrbno čuvajo, ker si naš zaklad, tako neprecenljiv, da te je nemogoče nadomestiti.

Mislim, da bi vsak z veseljem prevzel kanček tvoje bolečine in ti tako olajšal bivanje na zemlji. Verjamem v drugo dimenzijo, v kateri so stvari povsem drugačne, bolj pravične, lepše, lahkotnejše, a se vseeno tako težko soočam z bitko, ki v zadnjih mesecih kraljuje v tvojem srcu. Angel moj, hvala za lekcijo skromnosti in moči, vedi, da sem ob tebi v vsakem trenutku, budno spremljam tvoje lahke korake in te držim za roko," je le del pisma, iz katerega vrejo zelo čustvene besede.

Pismo si lahko v celoti preberete TUKAJ.

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik