Lorella Flego je povečala družino

25. 2. 2019 | Vir: Nova
Deli
LORELLA FLEGO PES (foto: ZEN)
ZEN

Primorka Lorella, velika poznavalka naše in tuje mode, ki ob ponedeljkih že navdušuje številne modne navdušence s svojo Bleščico v sklopu jutranjega programa nacionalne televizije, velja za veliko ljubiteljico živali.

Tako nam je pred dnevi razkrila, da se je njena družina že pred časom povečala, a se je šele zdaj odločila, da javno predstavi novo pasjo članico družine z imenom Beatrice. Modrooko televizijsko lepotico smo poklicali ter prosili, naj nam kaj več razkrije o novi družinski članici.

“Beatrice je prišla k nam že pred časom in prinesla veliko veselja ter razigranosti. Hčerka Sofia si je dolgo želela psa, jaz pa sem bila vedno bolj za mačke. A ko je moj ljubi nepozabni maček Tommaso umrl, je bilo tako, da nisem razmišljala o novi živali. Potem čas naredi svoje in mala je bila vsekakor zelo vztrajna, zato sem se kar naenkrat odločila, da je čas za novo članico v družini,” razkrije v smehu Flegova.

“Sofia se je sama odločila za ime in tako je postala Beatrice, kar je najbrž zelo neobičajno za psa, a smo se hitro navadili. Je zelo samosvoja, igriva in nagajiva, hkrati tudi pridna in seveda je tako, da je postala del družine. Čeprav sem bila na začetku zelo skeptična, si zdaj sploh ne predstavljam življenja brez nje.”

Besedilo: Alojz Petrovčič // Fotografija: Zen

Novo na Metroplay: Po svetu kulinarike in nazaj domov | Jorg Zupan