Lorella Flego je z mislimi že pri praznikih

1. 12. 2017 | Vir: Nova
Deli
Lorella Flego je z mislimi že pri praznikih (foto: Zen)
Zen

Velika poznavalka naše in tuje mode Lorella Flego ima v teh jesenskih dneh kar veliko modnih obveznosti, med katerimi je tudi redno vodenje družabnih dogodkov in snemanje modnih oddaj Bleščica.

Svoje proste trenutke pa najraje preživi družinsko, kjer je na prvem mestu njena hčerka Sofia, s katero se rada odpravi na krajše odkrivanje krajev zunaj naših meja, kjer je že vse v decembrsko prazničnem vzdušju.

Mi smo Flegovo povprašali, kako sama gleda na to, da je možno okraske in vse za praznični konec leta pri nas kupiti že od septembra dalje. "Kot ljubiteljica lučk in bleščečega je jasno, da obožujem vse, kar je povezano z decembrom, čeprav je res, da bomo kmalu prodajali in kupovali jelke že septembra, zato imam občutek, da rahlo razvrednotimo praznike. Pa vendar ... Pred kratkim sem bila v tujini in videla, kako je v velikih mestih že vse okrašeno, stojnice s spominčki in okrasi za jelko, kuhano vino, cimet in še marsikaj drugega.

Zelo se veselim obdobja, ki tako močno diši po domu, toplini in družini, zdi se mi, da vsaj takrat lahko upočasnimo tempo življenja in se osredotočimo tudi nase. In seveda je konec leta čas, ko potegnemo črto in razmišljamo o vsem, kar smo naredili, o letu, ki ga zapuščamo, pa tudi o tem, kaj je vse pred nami," pove Lorella in doda v smehu: "Doma smo pred kratkim pospravili bučke in okrase za noč čarovnic, zdaj pa je že napočil čas za jelko, a kljub pritiskom vztrajam in jo bom naredila na polovici decembra, nič prej, čeprav priznam, da včasih me prav zadane misel, da bi jo imela takoj. Nekako se mi zdi, da vse te lučke in balončki prav pašejo v naša stanovanja."

Besedilo: Alojz Petrovčič // Foto: ZEN

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik