Lorella Flego & Mario Galunič: “Mario je perfekcionist”

17. 6. 2016 | Vir: Lady
Deli
Televizijski duo Lorella in Mario sta po mnenju večine pri prepletanju voditeljskih niti festivala vedno znova poletno dovršena. Tako si le težko zamislimo festival 
brez njiju!
 (foto: RTV SLO)
RTV SLO

Televizijska voditelja in prijatelja Lorella Flego in Mario Galunič sta eden od najbolj zaželenih voditeljskih tandemov na slovenskem družabnem prizorišču. A zaradi številnih televizijsko-poslovnih obveznosti jima uspe v zadnjih letih, če izvzamemo izbor za Emo, le enkrat stati skupaj na velikem odru Melodij morja in sonca, kjer kraljujeta pri sproščenem in nadvse zanimivem vodenju festivala.

Tudi letošnji, že 36. festival MMS, ki bo potekal v portoroškem Avditoriju, natančneje v soboto, 9. julija, bo postregel z zvezdniškim televizijskim parom, ki ga tako občinstvo kot gledalci obožujejo. Mi smo seveda Lorello pozvali, naj nam sama razkrije, kako je delati z Mariem, saj pri organizaciji zadev delujeta podobno.

"Mario je zame v prvi vrsti velik prijatelj in perfekcionist. Je zelo natančen, izobražen človek z zanimivim smislom za humor. Če deluje na televiziji strog in neizprosen, je zasebno povsem drugačen človek, ob katerem smeha ne manjka. Najino vodenje bi ocenila kot prepletanje prijateljstva s službo, kjer ni čutiti zavisti. Iskreno ga spoštujem kot osebo," je jasna Flegova, ki je vedno znova vesela, ko jo organizacijski odbor festivala MMS povabi k vodenju ene izmed največjih medijsko zanimivih poletnih prireditev.

"Težko je opisati občinstvo zadnja leta v polnem Avditoriju, ki kar poka po šivih. To so posebni občutki, saj če sem iskrena, občinstvo diha z mano in Mariem ter izvajalci. Lah­ko govorim le v presežnikih, saj gre za vedno glasbeno zanimivo noč, kjer se prepletajo spomini od začetka vodenja festivala MMS pa vse do danes. Festival MMS in melodije so pri nas v Istri tradicija, kjer se zbere vse družina in gre na festival. Priznam, je pa tudi kar nekaj pesmi, ki me prevzamejo, in ob poslušanju teh zajadram v svoj svet spominov, čustev in lepega."

Alojz Petrovčič

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik