Lorella Flego & Mario Galunič: Že izbrala svojo destinacijo za dopust!

Lorella Flego & Mario Galunič: Že izbrala svojo destinacijo za dopust! (foto: arhiv Nove) arhiv Nove
Vir: Nova
1. 5. 2017

Slovenska modna ikona in voditeljica Lorella Flego ter nesporno eden od najboljših slovenskih televizijskih voditeljev v odgovorni vlogi urednika razvedrilnega programa na nacionalni televiziji v spomladanskih dneh že tradicionalno izbirata svoje poletne turistične destinacije za popoln oddih po delovnem letu.

Oba priljubljena voditelja se že leta na dopust odpravita po tradicionalnem voditeljsko delovnem portoroškem obisku festivala Melodij morja in sonca, kjer sta v zadnjih letih postala na navdušenje vseh – tako občinstva v samem Amfiteatru kot pred malimi televizijskimi zasloni – zaščitni voditeljski znak, kateremu so po pregledu statističnih podatkov po gledanosti in priljubljenosti le stežka odrečeš.

Tako tudi letos na velikem odru portoroškega Avditorija Portorož lahko na 37. festivalu MMS pričakujemo izvrsten voditeljski par. A že naslednji dan, kot nam je zaupal skriti vir, se bosta voditelja odpravila na zaslužen večtedenski poletni oddih.

Tokrat oba medijca, če ne bo sprememb v zadnjih trenutkih, odhajata v Ameriko, a ne skupaj in ne na isto destinacijo. Lorella bo ostala zvesta svoji tradiciji in bo družinski dopust izkoristila za delovni oddih med New Yorkom, Miamijem in še kje. Mario, ki slovi kot velik turistični raziskovalec in ljubitelj narave ter njenih lepot, pa naj bi tradicionalne obiske eksotičnih krajev zamenjal za oddih v Kolumbiji.

Alojz Petrovčič