Lorella Flego: Med Milanom in Parizom

16. 10. 2017 | Vir: Nova
Deli
Lorella Flego: Med Milanom in Parizom (foto: Osebni arhiv)
Osebni arhiv

Voditeljica in velika poznavalka naše in tuje mode Lorella Flego je bila v zadnjih septembrskih dneh delavna v kar dveh modnih prestolnicah, Milanu in Parizu, kjer si je med svetovnimi zvezdniki ogledala slovita tedna mode, na katerih so bile predstavljene kolekcije za pomlad/poletje 2018.

Vedno urejena modrooka Primorka ni skrivala navdušenja nad ogledom vrhunskih modnih revij, saj je imela prav vsaka v ozadju zanimivo oz. unikatno zgodbo. "Modne revije v tujini so pravi spektakel, pri katerem presenečenj nikoli ne manjka. Eno od takih je bila tudi letošnja revija modnega imperija Versace, na kateri je Donatella Versace, danes prvo ime imperija, kot poklon svojemu bratu Gianniju, ki je bil brutalno umorjen pred 20 leti, in njegovemu genialnemu umu združila njegove večne muze oz. modne ikone, kot so Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Carla Bruni, Naomi Campbell ter druge," nam pove Lorella.

"Tako Milano kot Pariz sta v dnevih modnih dogodkov neverjetno polna. A ti moji obiski so predvsem delavne narave in na polno adrenalinski ter je časa za kakšen krajši odklop res malo. Revije so vsaka na svojem koncu mesta, tako da je treba biti kar hiter in se časovno organizirati, da lahko nato vse izpelješ, kot moraš. Videla sem veliko lepega, kjer je bila izrazito opazna kreativnost v koraku s časom. Res je, da so mi bolj pri srcu poletne modne revije kot pa zimske, saj obožujem poletno barvitost in razigranost oblačil. Tako bo tudi naslednja poletna sezona v tem slogu, kjer je mogoče opaziti pridih preteklosti, ki mi je zelo blizu." 

Alojz Petrovčič

Novo na Metroplay: Po svetu kulinarike in nazaj domov | Jorg Zupan