Lorella Flego: Najraje bi šla v pokoj!

Lorella Flego: Najraje bi šla v pokoj! (foto: Zen) Zen
Vir: Lady
4. 10. 2018

Priljubljena televizijka, Primorka Lorella Flego, se po vseh televizijskih obveznostih na daljši oddih že leta najraje odpravi v Ameriko. Nič drugače ni bilo niti letos, ko si je uresničila dolgoletno željo, da turistično razišče tudi južni del Floride.

Zanimalo nas je, ali je lično opremljeno garderobno omaro v svojem stanovanju dopolnila s kakšnim novim modnim kosom, ki ga je kupila ob letošnjem obisku Amerike.

“Že velikokrat sem brez zadržkov razkrila, da so mi zelo všeč ameriške znamke, torej lahko rečemo, da prisegam nanje. No, letos sem Ameriko obiskala že drugič, zato sem kupila manj stvari, saj je bil že majski obisk New Yorka zelo divji in tam sem takrat prav gotovo nakupila oblek za dve leti ali več. Na Floridi si ves čas v kopalkah in te niti ne mika, da bi šel po trgovinah. Imela sem knjigo, pesek in morje, zato je bilo tako in drugače popolno. Nekakšen oddih od vsega, tudi od nakupovanja,” nam pove Flegova, ki se z ekipo že intenzivno pripravlja, da v septembrskih dneh tradicionalno obišče teden ženske mode v Milanu.

Povabil na modne revije svetovnih oblikovalcev ji seveda ne manjka. “Glede povabil je tako, da šele ko si v Milanu, vidiš, koliko je ura. Zdi se mi, da je vedno težko, ker imamo majhen trg, in potem se zgodi, da te pač nekateri spregledajo. Jim pa ne zamerim, saj sem tega vajena. Vsekakor mi povabil ne manjka, da ne bo pomote. Organizirala sem popolnoma vse, sicer se ne bi izšlo, ker je preveč vsega; september je vsako leto tako naporen, da bi najraje šla v penzijo, a kaj, ko še ne morem!”

Besedilo: Alojz Petrovčič // Fotografiji: Zen

Priporočamo