Lorella Flego nam je zaupala, kje bo za novo leto

26. 11. 2014 | Vir: Nova
Deli
Lorella Flego (foto: revija Nova)
revija Nova

Pred prazničnim decembrom, ko Lorello Flego čaka gora voditeljskega dela na različnih družabnih dogodkih, nam je lepa voditeljica razkrila, da je z mislimi že v letu 2015.

"Prihajajoči december je nedvomno sezona prireditev in snemanja, tako da je bolj malo prostega časa, ampak vedno pravim, da imam veliko srečo, ker opravljam delo, ki mi je zelo všeč in me osrečuje, kar je velika prednost. Z veseljem ugotavljam, da je tudi prireditev več, tako da sem te dni ter v decembru zelo angažirana, hkrati pa postavljamo temelje za leto 2015," nam razkrije Flegova in nadaljuje:

"Veliko dela je okrog spletne strani www.glitter.si, zdaj nas je že sedem, ki pridno ustvarjamo dnevne vsebine za modni portal; tukaj se tudi najbolj vidim, dejansko uživam v pisanju in raziskovanju novih vsebin. Ker se danes praktično vse zgodi na spletu, verjamem, da je prav tukaj prihodnost medijev.

Za novo leto bom kot običajno v Perli, tam že tradicionalno vodim silvestrski program; se zelo veselim njihove družbe, ker smo ekipa, ki nešteto let diha skupaj in se ob delu tudi zabava. Do 31. decembra pa je še toliko prireditev in dela, da bo pot kar dolga, a kot rečeno, se je zelo veselim."

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik