Lorella Flego: Naučila sem se reči NE!

Lorella Flego (foto: Mimi Antolovič) Mimi Antolovič
Vir: Story
12. 8. 2011

Voditeljica oddaje Bleščica je velika ljubiteljica poletja, letos ga prvič preživlja v družbi deset mesecev stare hčerke Sofie. Lorella Flego je za Story spregovorila o tem, kako jo je materinstvo spremenilo in ali se namerava še kdaj poročiti.

Story: Na fotografiranje za Story ste prišli malo pred koncem svojega dopusta. Ga vsako leto preživljate na istem kraju?

Nikoli, zelo rada potujem in raziskujem nove kraje. Lahko rečem, da so potovanja ključni del mojega življenja, saj gre za neprecenljive izkušnje, ki omogočajo notranjo rast.

Story: Kakšne so prve počitnice s Sofio?

Mislim, da bi bila v vodi ves dan, predvsem v morju. Tudi vročino prenaša zelo dobro; kot jaz, ki se počutim umirjeno in srečno, ko je zunaj 30 stopinj. To so najbrž še posledice bivanja v Afriki ...

Story: Sta s partnerjem tokrat s seboj vzela tudi katerega od babic in dedkov, da sta lahko vidva malo odklopila, ali sta dopust namenila izključno temu, da vsak trenutek preživita s hčerko?

Moja starša sta ogromno pomagala, zato sva res odklopila, sicer nikoli popolnoma, saj je otrok nekaj izjemno lepega in prijetnega, čeprav so nekatere noči neprespane. Lahko sva brez nje en dan, kaj več pa ne, ker jo resnično pogrešava.

Intervju si preberite v reviji Story.

Nova Story že v prodaji

Story