Lorella Flego: Neizbrisen čar melodij

25. 6. 2012 | Vir: Story
Deli
Lorella Flego (foto: Helena Kermelj)
Helena Kermelj

Brez nje si spomladanskega navtičnega sejma Internautica ne moremo predstavljati, enako pa velja tudi za festival Melodije morja in sonca.

Elegantna voditeljica se po nekaj letih festivalskega 'premora' na povabilo organizatorjev vrača na festival, na katerem je pravzaprav začela svojo medijsko pot. Na odru amfiteatra Avditorij Portorož ji bo letos družbo delal uglajeni televizijski voditelj Boštjan Romih.

"MMS je prav poseben festival, ki me najprej spominja na moje televizijske oziroma medijske začetke, saj je bil moj prvi MMS tudi prva velika prireditev, ki sem jo povezovala za nacionalno televizijo. Všeč mi je, ker je to velik dogodek, ki poteka na slovenski obali takrat, ko je najlepša in najbolj razigrana, torej poleti. Hkrati pa mi je žal, da smo preskočili kar nekaj izdaj, kar se mi ne zdi dobro za verodostojnost in kakovost festivala. Ne glede na to, ali je dovolj denarja ali ga ni, bi ga za določene projekti pač morali najti, sicer počasi, a vztrajno ubijamo kulturo, kar je v času hude recesije še bolj škodljivo. Vesela sem, da bom v julijskih dneh spet na velikem odru portoroškega Avditorija, in verjamem, da bo v Boštjanovi družbi zabavno in sproščeno."

Novo na Metroplay: Po svetu kulinarike in nazaj domov | Jorg Zupan