Lorella nestrpno pričakuje Fashion Week Aquafresh

Vir: Nova
7. 10. 2013

Modna voditeljica Lorella Flego, ki je pred dnevi v družinskem krogu praznovala že tretji rojstni dan hčerke Sofie, ne počiva.

Po poletnem enomesečnem oddihu je že popolnoma vpeta v televizijsko in družabno voditeljsko delo po Sloveniji, saj – kot sama pravi – je rada organizirana, da se stvari ne kopičijo, ampak potekajo po začrtanem delovnem planu.

Mi smo voditeljico, ki se s svojo ekipo že pripravlja na intenzivno delo na oktobrskem Fashion Weeku Aquafresh, povprašali, kakšne zanimivosti je pred tem doživela na tradicionalnem jesenskem FW v Milanu.

"V Milanu je bilo kot običajno zelo razgibano, tokrat v slogu velikih modnih spektaklov in zabav, ki so se zaključile pozno v noč. Opazila sem, da se modna scena počasi sanira, bila sem vesela novih imen in opazila, da je vedno več medijev, predvsem iz Rusije in Kitajske.

Na področju mode pa lahko le rečem, da so Italijani mojstri; ko si ogledaš Guccijeve, Pradine, Ferrejeve ali Armanijeve kreacije, ti je takoj jasno, zakaj je 'made in Italy' tako slaven po vsem svetu."

Fashion Week Aquafresh se bo v Centru urbane kulture Kino Šiška letos odvijal od 14. do 16. oktobra, celotni program pa najdete TUKAJ.