Lorella Flego: Nosečnica v vrtoglavih petah!?

16. 9. 2010 | Vir: Lea
Deli

Televizijska modna lepotica Lorella Flego, ki bo v prvi polovici oktobra postala mamica, veliki življenjski dogodek že nestrpno pričakuje.

Ravno zato, da o prelomnici, kakor temu sama pravi, ki jo bo popeljala v novo vlogo, ne razmišlja vse dneve, se je zaradi dobrega fizičnega počutja odločila, da bo v septembru vodila še kar nekaj medijskih dogodkov, na katere je tudi sama že leta navezana.

Tako jo je naše oko v sončnem vikendu ujelo v izolski marini, kjer je v kar treh jezikih vodila ugleden družabni dogodek Diplomatska regata, ki je letos že osmič v malo mesto ribičev pripeljal diplomate z vsega sveta. Seveda nismo mogli mimo tega, da je ne bi povprašali, kako je z nošenjem (nezdravih) visokih pet v zadnjem mesecu nosečnosti.

“V zadnjem času sem imela tudi nekaj prireditev, ki sem jih vodila v balerinkah, preprosto zato, ker sem se v njih bolje počutila,” nam v smehu razkrije Lorella in nadaljuje: “Diplomatsko regato pa sem vodila v visokih petah, ker sem imela tisti dan že od jutranjih ur občutek, da preprosto zmorem. V nosečnosti sem ves čas poslušala svoje telo, ki vedno natančno pove, kaj je najbolje zame. Sem se pa vso nosečnost izogibala visokih pet, ker vem, da niso zdrave. Priznam pa, da sem jih res neskončno pogrešala.” (smeh)

Novo na Metroplay: Po svetu kulinarike in nazaj domov | Jorg Zupan