Lorella Flego: Obožuje redno telovadbo

Lorella Flego: Obožuje redno telovadbo (foto: Arhiv revije lea) Arhiv revije lea
Vir: Lea
2. 7. 2017

Velika poznavalka naše in tuje mode, Primorka Lorella, je ženska, ki je vedno videti urejena od glave do peta. Modne kreacije ji sanjsko pristajajo. Iz prve roke nam razkrila, da pomaga redna telovadba, ki jo obožuje.

"Od nekdaj sem navdušena nad telovadbo in fizična aktivnost mi je zelo blizu, pa ne le zato, da ohranim formo, temveč tudi zaradi uma, saj lažje razmišljam takrat, ko vem, da sem nekaj dobrega naredila zase," poudari Lorella.

"Seveda se z leti telo spremeni, vendar mislim, da s pravo prehrano, zdravim življenjem, predvsem pa notranjo srečo lahko naredimo veliko. Pomembno je, da imam vsaj doma svet, ki je miren in takšen, kot si ga želimo, saj je okrog nas veliko stresa, sploh v službi, zato je pomembno imeti kotičke, kjer si lahko ti preprosto ti," nam pove modrooka Lorella in nadaljuje: "Imam srečo, ker se sama s seboj počutim zelo dobro, k temu pa je nedvomno pripomogla moja vzgoja, še zlasti mama, ki me je naučila, da imam svojo pot in se ne smem preveč ozirati na svet."