Lorella Flego očarala in začarala s tem čipkastim in prosojnim kompletkom, marsikdo je ostal brez sape

23. 8. 2021
Deli
Lorella Flego očarala in začarala s tem čipkastim in prosojnim kompletkom, marsikdo je ostal brez sape (foto: ZEN)
ZEN

Gre za poletno haljo, ki jo lahko nosimo doma ali si jo oblečemo za na plažo.

Lorella Flego, voditeljica in modna poznavalka, je takrat, ko se postavi pred objektiv, videti kot prava manekenka. To sezono smo njeno postavo že večkrat občudovali v kopalkah in resnično je prava paša za oči, za katero se obrnejo številne glave.

Tokrat je čisto navdušila z lepim kompletom spodnjega perila, čez katerega je oblekla čipkasto haljo. V tej opravi je videti krhka in elegantna hkrati. Zapeljiv komplet je dopolnila z nekaj bisernimi zapestnicami, ki lepo zaokrožijo celoten vtis.

Lepi prizori, ki si jih lahko ogledate s klikom na desno puščico, so nastali nekje ob morju, a Lorella sledilcem ni razkrila, kje natančno si je privoščila malce dopusta.

Le malokdo bi rekel, da je ta lepotica mamica zdaj že 11-letni Sofiji, na katero je na moč ponosna in je z njo izjemno povezana. Hčerki je zagotovo že privzgojila ljubezen in naklonjenost do vsega lepega, tako da se že zdaj marsikdo sprašuje, ali bo Sofija sledila maminim stopinjam. No, za to je zdaj še prezgodaj, a v vsakem primeru pa bo v svoji mami vedno imela največjo podpornico, h kateri se bo lahko zatekla po nasvet.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lorellaflego