Lorella Flego: Osvaja ameriški trg

Lorella Flego: Osvaja ameriški trg (foto: Lost production) Lost production
Vir: Story
6. 5. 2016

Modna voditeljica Lorella Flego je kot vedno polno zaposlena s pripravljanjem prispevkov za oddajo Bleščica in pisanjem bloga Glitter.si. Tokrat nam je zaupala tudi, kako uživa s hčerko Sofio in kateri so njeni najljubši pomladni trenutki.

Lorella pravi, da je pomlad nedvomno letni čas, ko se v vseh nas pojavi želja, da bi preživeli več časa na zraku in v naravi.

"Sem velika ljubiteljica morja in sonca, te dni pa poleg vsega narava čudovito cveti, zato si vsak dan vzamem čas za kakšen daljši sprehod in, po dolgem času, tudi za branje knjig. Rada berem, ker te knjige znajo popeljati v drug svet in tudi čas začne teči popolnoma drugače, kot bi se življenje deloma ustavilo," pove. Najbolj uživa na domačem balkonu, kjer po kosilu rada spije kavo in uživa v toplih sončnih žarkih. "Opažam, da mi je hčerka Sofia čedalje bolj podobna, saj ima zelo rada mir in ji je všeč, če smo doma in uživamo v lenarjenju ali ustvarjamo kakšno novo igro, ki pa mora biti nujno originalna in polna domišljije," razkrije. Ker je za Lorello televizijska sezona kar naporna, saj vodi dve oddaji, poleg tega, da pripravlja prispevke, pa tudi veliko potuje, že komaj čaka zasluženi dopust.

"Lahko rečem, da sem z glavo že na plaži, čeprav imam še kar nekaj obveznosti, ki jih moram do takrat speljati. Lahko razkrijem, da sem pred kratkim lansirala modno spletno stran v angleščini, www.gracefulstory.com, v prvi vrsti namenjeno za ameriški trg, tako da bom letos sploh julijski dopust združila tudi z delom. Po portoroškem festivalu MMS takoj z družino odpotujemo za ,en mesec, saj je to res dopustniško obdobje, ki me polni s prav posebno energijo, kjer mi novih izzivov za ustvarjalnost nikoli ne zmanjka," še pove.

Napisal: Alojz Petrovčič

Fotografije: Lost Production

Značke: Lorella Flego
Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story18/2016

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 18/2016

Story 18/2016, od 28. 04. 2016