Lorella Flego: Po 'melodijah' na zaslužen oddih

Lorella Flego: Po 'melodijah' na  zaslužen oddih (foto:  Zen) Zen
Vir: Nova
13. 7. 2018

Modrooka Primorka Lorella Flego z izbranim in nadvse okusnim modnim stilom oblačenja očara na vsakem koraku. Tudi kot voditeljica portoroškega festivala Melodij morja in sonca v Avditorija Portorož je občinstvo očarala s svojimi izbranimi modnimi kreacijami.

Nam je pred dnevi uspelo ujeti Lorello v Izoli, kjer nam je iz prve roke razkrila, kako potekajo intenzivne priprave na vodenje letošnjega festivala MMS. Družbo na odru ji bo delala osebna prijateljica, televizijka Bernarda Žarn. "Z mojo Bernardo sva z mislimi že na polno pri festivalu, saj sva začeli pisati, ustvarjati, pripravljati ter kar intenzivno razmišljati, kako ga lahko obogativa. Prav gotovo želiva ohraniti njegovo zabavno dušo, biti iskrivi, samosvoji in zelo ženski. Zdi se mi super, da bosta na odru dve ženski voditeljici, nekaj drugačnega, hkrati tudi znak sodobnosti in priložnost, da do izraza pride ta znameniti 'women power', o katerem govorijo vsi," razkrije Lorella in doda: "Seveda je glasba v ospredju, hkrati ima vsak voditelj, ki mu je podarjena čast, da vodi tako veliko prireditev, priložnost vnesti svojo osebno noto, značaj, temperament. Z Bernardo imava veliko izkušenj in sva že dolgo na odru, zato vem, da ne bo težav. Pričakujem zabavno in prav ljubko prireditev, ki se je že zelo veselim. Kot prejšnja leta sem tudi letos za svoje odrske stajlinge izbrala meni ljubo italijansko trgovino s svečanimi oblačili z imenom Qualcosa di blu iz Trsta, kjer se vedno počutim kot v popolnoma drugem svetu, tistem, v katerem modno in bleščeče uživam. Na odru se bom predstavila kar s štirimi modnimi kreacijami v pastelnih barvah in upam, da bom občinstvo kot v preteklih letih s svojo izbiro pozitivno modno presenetila."

Lorella Flego: Po 'melodijah' na  zaslužen oddih

Kot zanimivost nam je ob koncu pogovora Flegova razkrila, da se po koncu vodenja festivala MMS v Portorožu za mesec dni odpravlja na zaslužen poletni dopust, ki ga bo preživela v tujini, na različnih lokacijah v Ameriki in Italiji.

Besedilo: Alojz Petrovčič // Foto: Zen