Lorella Flego: Pokazala ga je!

29. 6. 2010 | Vir: Nova
Deli
Lorella velja za zelo organizirano žensko, ki ničesar ne prepušča naključju. Tako je tudi v nosečnosti, saj se s tem po njenih besedah izogne marsikateri stresni situaciji, ki jo je stežka predvideti vnaprej. Pohvalno.

Modrooka televizijska voditeljica Lorella Flego je kljub šestemu mesecu nosečnosti in zelo vidnem trebuščku še vedno zelo aktivna tako pri televizijskem delu kot na zasebnem področju.

Izvedeli smo, da bo, preden se popolnoma odklopi od medijskih luči, še vse zadnje atome energije usmerila v dokončno izdelavo vseh modnih zadev za njeni oddaji Bleščica in Q vse tja do letošnjega decembra. Nas je zanimalo, kaj bo voditeljica počela poleti, saj se mala kepica zdravo razvija iz meseca v mesec.

»Poletje bom, ko se bo moj delovni ritem umiril, izkoristila za krajši dopust, za sproščen nakup otroških oblek in opremljanje otroške sobice. Sobico bi rada ob lepo izbrani posteljici in igrivi posteljnini popestrila tudi z malenkostmi. Kot lahko sami opazite, je nosečniški trebušček v šestem mesecu že dodobra viden in priznam, da sem nad svetlobnim razvojem otroka navdušena, saj že veselo čutim, kako me brca in se obrača v meni. O imenu tudi počasi razmišljam, a naj ta spisek ostane še nekaj časa moja skrivnost,« nam je v smehu razkrila Lorella, ki se kljub nosečnosti lahko pohvali, da je ohranila vitko linijo.

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik