Lorella Flego pokazala kombinezon, ki optično podaljša noge in dodaja pridih luksuznosti

13. 6. 2023
Deli
Lorella Flego pokazala kombinezon, ki optično podaljša noge in dodaja pridih luksuznosti (foto: Zen)
Zen

Modna navdušenka Lorella Flego je še enkrat več navdušila z modno izbiro, ki bo všeč mnogim.

Modna ikona Lorella Flego je znova navdušila s svojo izjemno modno izbiro, ki bo pritegnila pozornost mnogih. Tokrat je voditeljica blestela v modnem kombinezonu, ki je izražal njeno brezhibno modno estetiko. Kombinacija kombinezona s čudovitim pasom je dodala še dodatno eleganco, obenem pa je optično podaljšala že tako precej dolge in manekenske noge, ki jih vedno občudujemo pri Lorelli.

Posebej izstopajoč je bil tudi izbor rjave torbice, ki je bila popolno dopolnilo k celotni modni kombinaciji. Torbica je bila videti izredno skladna in dodala poseben pridih prefinjenosti. Lorella je znala ustvariti popolno harmonijo med vsemi elementi svojega outfita, kar je ena od njenih moči v modnem svetu.

Lorella sama trdi, da je ta kombinezon odlična izbira za vsakdanje priložnosti, in vsekakor se strinjamo. S svojo prilagodljivostjo in univerzalno privlačnostjo je takšna modna kombinacija primerna za različne dogodke, od poslovnih sestankov do družabnih večerov. Prav tako je ta izbira odličen primer, kako z malimi detajli, kot je pas, lahko dvignemo modni videz na povsem novo raven.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lorellaflego

Lorella Flego že leta navdušuje s svojim brezhibnim smislom za modo in vsekakor je njen izbor vedno v koraku s trendi, vendar hkrati izraža tudi njeno osebno stilsko noto. S svojo samozavestjo in odločnostjo, da izrazi svojo individualnost skozi modo, je postala ikona mnogim ljubiteljem mode.

Ni dvoma, da Lorella Flego vedno poskrbi, da je vsak njen modni izbor premišljen, skrbno usklajen in brezhibno izveden. S svojimi kombinacijami navdušuje mnoge, ki se zgledujejo po njenem stilu in se veselijo novih idej ter navdihujočih modnih pogledov.

Njen zadnji izbor kombinezona je samo še en dokaz, da je Lorella Flego resnično mojstrica mode, ki zna izbrati prave kose in jih združiti v popolno modno harmonijo. Njeno modno znanje in slog navdušujeta in inspirirata številne oboževalce ter ji zagotavljata trdno mesto med najbolj vplivnimi modnimi vplivnicami pri nas.

Preberite še: Darja Zgonc ga redko pokaže, to je njen lepi srčni izbranec, s katerim se rada sprehajata na Obali!

Morda vas zanima tudi spodnji podcast s Katarino Čas:

Igralka Katarina Čas in voditelj Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha, katerega namen je, da spoznavamo sijajne zgodbe ljudi, ki nas navdihujejo, pogovarjata o uspehih v filmski industriji, o srečanju z Leonardom DiCapriem in o igralkinem nesojenem prizoru z DiCapriem, zaradi katerega je skoraj zavrnila vlogo. "V filmih je toliko navdihujočih stvari za moje delo in življenje, da si brez tega, kar vi (igralci) počnete, ne znam predstavljati pravzaprav enega uspešnega, lepega, navdihujočega življenja," meni nekdanji predsednik države Pahor, ki je v goste povabil Katarino Čas, za katero je v tekmi za predsedniški stolček leta 2012 dejal, da je zanj najbolj seksi Slovenka.