Lorella Flego pokazala obleko, ki se je ne bi sramovale niti svetovne dive, naravnost božanska je

Lorella Flego (foto: Foto: Zen) Foto: Zen
14. 7. 2021

Če kdo zna izbrati pravi stajling za slovesne večerne dogodke, je to zagotovo naša modna poznavalka.

Lorella Flego je zagotovo dama z izdelanim modnim slogom, pri kateri navdih najdejo številne ženske, pa najsi gre za vsakdanje priložnosti, poslovna srečanja ali večerne dogodke. Pred kratkim je potekal festival Melodije morja in sonca, za katerega je Lorella izbrala čudovito, rdečo večerno obleko, fotografijo pa delila na družbenem omrežju.

Zgornji del je v obliki korzeta z volani, ki spominjajo na valove in brez naramnic, obleka je v pasu zožana in dolga skorajda do tal. Ob strani ima razporek, ki sega do kolen, tako da je korak bolj prožen. Lorellin make-up je usklajen z barvo obleke, saj je ustnice poudarila z rdečo šminko. Temnolaskam, kakršna je Lorella, ta barva izjemno lepo pristoji, v njej je naravnost zažarela!

Nič čudnega ni, da so se za njo obračale številne glave, njeni sledilci na Instagramu pa so si bili enotni, da je videti kot prava diva. Nas je s svojo opravo spomnila na hollywoodske zvezdnice, ki se sprehajajo po rdeči preprogi na raznih dogodkih. Zagotovo bi se z njimi lahko kosala tudi Lorella, se vam ne zdi? V vsakem primeru pa je prava paša za oči.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lorellaflego