Lorella Flego pokazala popolno modno kombinacijo za ženske po 40. letu in morda jo imate že doma

18. 5. 2023
Deli
Lorella Flego pokazala popolno modno kombinacijo za ženske po 40. letu in morda jo imate že doma (foto: ZEN)
ZEN

Modna strokovnjakinja Lorella Flego je nedavno pokazala modno kombinacijo, ki je prava rešiteljica za tiste dni, ko kar ne veste, kaj bi potegnile iz svoje omare.

Voditeljica in velika modna navdušenka Lorella Flego je vedno polna odličnih domislic za popolne modne kombinacije, ki nas lahko rešijo v zadnjem hipu, obenem pa imamo veliko takšnih kosov že v svojih garderobnih omarah, le malo nam zmanjka idej, ko pride to pravih kombinacij.

Nedavno je Lorella pokazala modno kombinacijo, ki je popolna in naravnost odlična izbira za ženske po 40. letu, saj je obenem malo bolj resna in uradna, a spet ravno dovolj sproščena, da jo lahko oblečeno tako za v pisarno, kakor tudi za v kino ali samo za na kavo v mestu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lorellaflego

Še posebej hvaležna pa je seveda barvna kombinacija, Lorella je izbrala povsem črno barvo, a je zgornji del nekoliko bolj prosojen in tako malo razgiba vse skupaj, vsekakor pa je to modna kombinacija, ki pušča odprta vrata za še številne druge modne outfite, ki se vam morda porodijo ob glavi, če se boste navdihovale pri Lorelli.

Vsekakor je vredno poskusiti in morda že kar v svoji omari najdete kose, ki bodo naravnost takšni, kot jih je zase tokrat izbrala voditeljica in modna strokovnjakinja Lorella Flego.

Preberite še: Nataša Pirc Musar je pokazala svoj razkošen vrt, ki je mnogim vzel sapo

Vabimo vas, da si ogledate še spodnji podcast:

Alen Kobilica in Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha pogovarjata o starševstvu, o tem, kje 38-letni človek, ki je ravno oslepel, išče navdih in kako težko se je bilo soočiti z oslepitvijo. Oba sta triatlonca, zato je velik del pogovora tekel tudi o športu ter kako je z njim lažje premagovati ovire. Alen Kobilica pa je spregovoril tudi o tem, kje je dobil moč, da je ob padcih prebrodil krizo. Priznal je, da verjame, da bo nekoč spet videl.

Novo na Metroplay: Po svetu kulinarike in nazaj domov | Jorg Zupan