Lorella Flego pokazala svoje čvrste noge od blizu, pa tudi delček svojega doma, res je lep!

18. 3. 2022
Deli
Lorella Flego pokazala svoje čvrste noge od blizu, pa tudi delček svojega doma, res je lep! (foto: Zen)
Zen

Naša modna poznavalka in voditeljica nadvse uživa v svojem domu.

Vsakemu med nami se verjetno zdi naš dom najlepši in radi uživamo v svojem miru. No, tudi Lorella Flego pri tem ni nobena izjema. Občasno pokaže, kako uživa v svoji rutini in okusno opremljenem domu.

Tokrat je pokazala še kotiček, v katerem se rada sprošča ob dobri knjigi, okusnem čaju in piškotih. Klopica, stol in mizica so kovinski in v temni barvi, okrašeni z udobnimi, svetlimi blazinami. To ustvari lep kontrast, tako kot belina na stenah in belo stojalo, na katerem je cvetoča lončnica. Vse skupaj daje vtis nežnosti in umirjenosti.

No, njenim oboževalcem pa je v oči padlo dejstvo, da se je Lorella pred objektiv postavila v jutranji halji in elegantni pižami s kratkimi hlačkami. V ospredju so njene elegantne noge, ki jih je pokazala od blizu - so brez trohice celulita in res čvrste.

Sama dobro ve, kako ohranjati vitalnost, zato pazi na prehrano in se redno rekreira, zato pa je tudi njena postava tako vitka in čvrsta. S svojim načinom življenja je marsikomu za vzgled - pa ne samo zaradi odličnega okusa za modo, tudi zaradi skrbi za svoje zdravje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lorellaflego

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik