Lorella Flego pokazala svojo opravo, ki jo je izbrala za noč čarovnic, res je pravi navdih

29. 10. 2021
Deli
Lorella Flego pokazala svojo opravo, ki jo je izbrala za noč čarovnic, res je pravi navdih (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Pustila vas bo brez besed, tudi taka je nadvse elegantna!

Naša modna poznavalka in priljubljena voditeljica Lorella Flego je tako spomnila na prihajajoči Halloween oziroma na noč čarovnic - izbrala je kostum, ki ponazarja čarovnico, v njem pa je videti nadvse očarljivo.

Skuštrana Tanja Žagar še nikoli ni bila videti tako mladostno in sveže

Nekaj slik je objavila na družbenem omrežju in takoj požela pozornost in številne pohvale. Špičast čarovniški klobuk je uskladila z dolgo, črno obleko, nohte si je nalakirala s črnim lakom in roke okrasila z nenavadnimi, "čarovniškimi" prstani. Vsekakor je pripravljena na pravo čarovniško zabavo, se vam ne zdi?

Sicer pa je noč čarovnic (znana tudi po angleškem izrazu Halloween) praznik, ki ga predvsem v Zahodnem svetu obeležujejo v noči iz 31. oktobra na 1. november, piše na Wikipediji. Predstavlja okrajšavo za »All Hallow's Eve« oziroma »Hallow Eve« (večer vseh svetih oziroma večer pred vsemi svetimi). Slavi se predvsem v angleško govorečem svetu, npr. na Irskem, v Združenih državah Amerike, v Kanadi, Angliji, Avstraliji in na Novi Zelandiji. Otroci preoblečejo v različne kostume (po navadi čarovnice in pošasti) in hodijo od vrat do vrat, kjer prosijo za sladkarije.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lorellaflego

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik