Lorella Flego: Popoln odklop

22. 6. 2009 | Vir: Nova
Deli
Modna poznavalka nestrpno pričakuje julijske dni, ko se bo popolnoma odklopila od medijskega blišča.

Modrooka televizijska lepotica v teh dneh zaključuje snemanje svojih dveh modnih oddaj Bleščica in Q. Pred njo je le še vodenje tradicionalnega festivala MMS v Portorožu, nato pa bo Lorella skrbno napolnila kovčke in se iz domače Izole odpravila na oddih v tujino.

»Dopustniška destinacija naj ostane skrivnost. Julij je zame mesec dopusta in takrat pozabim na poslovne obveznosti in si vzamem čas izključno samo zase; najraje berem romane ali poučne knjige, po navadi take, ki pustijo sled. Imam občutek, da te vsaka knjiga najde v pravem trenutku, zato me pri izbiri vodijo čustva in razpoloženje. Lahko me privlači preprosto lepa platnica ali pa izberem knjigo, o kateri sem že slišala. Včasih mi svetujejo kar v knjigarni,« nam razkrije Lorella in nadaljuje:

»Čez dan sem po navadi na plaži sama ali v krogu ožjih ljudi, uživam v modrini morja, včasih poslušam glasbo, a največkrat samo opazujem: ljudi, vodo, naravo. Sprostitev je zame v prvi vrsti popoln odklop: manj make upa in več časa za pozitivne misli, manj večernih oblek in več potepov po naravi. Ugotavljam namreč, da moj realen in brezskrben dopust traja le tri tedne, kar v vsem letu ni prav veliko, zato takrat maksimalno uživam.«

Novo na Metroplay: V uniformi chefinje se najprej nisem počutila dobro | Meta Repovž