Lorella Flego: Prvi sprehod s Sofio

Vir: Story
21. 11. 2010

Modrooka voditeljica Lorella Flego, ki se počasi že vrača na odre družabnih prireditev, vsak sončni žarek izkoristi, da gre v svoji domači Izoli in drugih kotičkih slovenske obale v družbi družine ali prijateljev na svež, zdrav morski zrak s svojo malo lepotico Sofio.

Zanimivo je, da so se številni, ko so izvedeli za ime Lorelline hčerke, spraševali, ali je za tako domiselnim imenom, ki nas takoj spomni na brezčasno filmsko divo Sofio Loren, kakšna zanimiva zgodba.

“Nobene zgodbe ni v ozadju. Sofia mi je bilo lepo ime, brez zgodb, in ko sem izvedela, da bo punčka, je bila kar takoj Sofia. Brez pomislekov.”

Lorella se je pred dnevi kljub muhastemu jesenskemu vremenu s svojo malo lepotičko odpravila na prvi sprehod ob morju.

“Prvi sprehod je bil vznemirljiv in hkrati poln skrbi, saj si na začetku še zelo v dvomih, kako in kaj, kakšen je njen urnik za spanec in hrano, ali bo Sofii zrak všeč, ali bo vse okej. A potem se je izkazalo, da so bile vse moje skrbi nepotrebne, in vse je šlo kot po maslu. Sofia je spala in uživala na soncu, mami pa veselo potiskala voziček in pazila, da ne bi zašla s poti. (smeh) Sicer pa nimam nobenih težav, res je, da mi manjka kar nekaj ur spanca, a to je tudi vse. Verjamem, da se bo po treh mesecih tudi to umirilo, če pa se ne bo, se bomo že prilagodili, saj nas vsak dan čaka veliko lepega, in čeprav sem utrujena, me vsak njen nasmeh spravi v dobro voljo. V vlogi mamice se počutim odlično.”

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story