Lorella Flego v tej rdeči obleki tako zelo zažigala, da so mnogi kar obnemeli, še posebej ob pogledu na visok razporek

12. 7. 2023
Deli
Lorella Flego v tej rdeči obleki tako zelo zažigala, da so mnogi kar obnemeli, še posebej ob pogledu na visok razporek (foto: Zen)
Zen

Voditeljica Lorella Flego ne skriva, da ji moda veliko pomeni in vedno in povsod rada pokaže svoj stil, eleganco in prefinjen videz, ki očara mnoge.

Voditeljica Lorella Flego je že od nekdaj gojila strast do mode in to se ni spremenilo vse do danes. To poletje je navdušila s svojimi izjemnimi modnimi kombinacijami, in ko smo mislili, da smo že videli vse, nas je presenetila s svojo najnovejšo rdečo obleko, ki kar zažiga. Še posebej čipka na rokavih, ki obleki daje romantičen in hkrati razkošen pridih, ji daje dodatno eleganco in izjemno prefinjenost. Brez dvoma je tokrat presegla samo sebe, in mnogi menijo, da bo ta obleka še dolgo mnogim ostala v spominu.

Rdeča barva je že sama po sebi izjemno močna in privlačna, saj simbolizira strast, energijo in samozavest. Združena s čipko na rokavih pa ustvarja čudovit kontrast med senzualnostjo in eleganco. Obleka poudarja njeno postavo, s poudarkom na visokem razporku, ki razkriva njene popolne noge, ki so videti sanjsko. Vsaka poteza, ki jo naredi, pritegne pozornost in ustvarja podobo, ki bi si jo mnogi želeli imeti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lorellaflego

Njen modni okus je brezhiben, saj se vedno znajde v najboljših kreacijah in ji uspe ustvariti popolno harmonijo med trendi, osebnostjo in priložnostjo. S svojimi modnimi izbirami navdihuje druge, da sledijo svojemu stilu in se izražajo skozi modo.

Njena strast do mode in prefinjenega okusa ne poznata meja. Vedno znova nas preseneča s svojimi edinstvenimi kombinacijami, ki izražajo njeno osebnost in samozavest. Rdeča obleka je le ena izmed mnogih, ki so se vtisnile v spomin mnogih, saj vsaka od njih nosi delček njene zapeljivosti, elegance in navdiha.

Lorella Flego navdušuje ne samo s svojim stilom, ampak tudi s svojo karizmo in samozavestjo, ki ju izžareva skozi vsako svojo modno izbiro. Njene kreacije so umetnost, ki se dotakne številnih njenih sledilcev. 

Zato je jasno, da bo ta rdeča obleka, ki je presegla pričakovanja, ostala v spominu mnogih. Lorella Flego nas je znova presenetila in dokazala, da je modna kraljica tega poletja in seveda poletja še ni konec, kar pomeni, da nas lahko še večkrat preseneti.

Preberite še: Tako razkošno je danes domovanje Saše Lendero in mnogi bi si želeli imeti njen čudoviti raj

Morda vas zanima tudi: 

Voditelj in nekdanji predsednik Slovenije Borut Pahor je v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha gostil priznanega avtomobilskega oblikovalca Roberta Lešnika. Slovenec, ki je dokazal, da s talentom in trdim delom lahko posežeš po sanjah in da tuji jezik ni ovira.