Lorella Flego si je omislila model superg, ki ga pri njej ne bi pričakovali, a v tej kombinaciji so preprosto super!

7. 4. 2022
Deli
Lorella Flego si je omislila model superg, ki ga pri njej ne bi pričakovali, a v tej kombinaciji so preprosto super! (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Pokazala je, kako ustvariti čudovit stajling in vanj vključiti superge čisto divje barve.

Modna poznavalka in voditeljica Lorella Flego vsake toliko časa preseneti s kakšnim kosom, ki ga pri njej ne bi pričakovali - in tokrat so to superge neonsko zelene barve z belim podplatom.

Preberite še: Srajčne obleke so hit pomladi, nosite jo tako, kot Kate Middleton in zažgali boste!

Vajeni smo jo videti v elegantnih čeveljcih, pogosto nosi visoke petke, a tu pa tam pokaže, da ji tudi udobje veliko pomeni. Superge pa so zagotovo tisto obuvalo, ki omogočajo prožen in udoben korak, kar je še posebej pomembno, ko je pred nami dan, poln obveznosti.

Lorella je pokazala, da jih je mogoče kombinirati tudi z elegantnimi oblačili. Izbrala je bele pajac hlače z naramnicami in klasično krojeni beli suknjič, spodaj pa je oblekla črtasto, modro-belo majico. Vse skupaj je videti nadvse sproščeno, primerno za prosti čas, pa tudi za kakšen sestanek.

Njen tokratni pomladni stajling je vsekakor posnemanja vreden - svojim sledilkam je vnovič pokazala, kako je mogoče s pravo izbiro kosov doseči maksimalni učinek.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lorellaflego

Novo na Metroplay: Po svetu kulinarike in nazaj domov | Jorg Zupan