Lorella Flego si je vzela čas zase

<br />
Primorka je tradicionalni pomladni oddih v Ameriki v družbi hčerke Sofie izkoristila za številne modne nakupe. (foto: Oa) Oa
Vir: Nova
21. 5. 2019

Priljubljena televizijska voditeljica, Primorka Lorella Flego, si je v majskih dneh, ko je imela njena hčerka Sofia počitnice, vzela čas zase ter se odklopila od vseh televizijskih in modnih obveznosti in se odpravila v Ameriko, natančneje v New York.

“Tokratni pomladni odklop je bil res nekaj posebnega, saj sem se s hčerko odpravila v New York. Lahko rečem, da ne vem, ali sem imela za nazaj v prtljagi več knjig ali več čevljev in oblek. Najbrž vse v ravnovesju ter zelo skladno z mojo dušo v tem trenutku,” pove v smehu Lorella.

“Ne zgodi se prav pogosto, da odklopim vse, a tokrat nisem računalnika priklopila ves teden, nisem pisala, nisem se ukvarjala z oddajami, novimi projekti ali z drugimi službenimi obveznostmi. Res sem samo uživala. In del tega uživanja je nedvomno moja literatura, knjige za osebno rast, motivacijo, knjige iz psihologije z ženskimi zgodbami o uspehu in pa tiste, ki so potem na nočni omarici kot modni dodatek, ker so tako noro lepe in barvite, da jih preprosto ne pospravim.” Vedno modno urejena Primorka nikoli ni skrivala, da si v tujini rada vzame čas tudi za ženske nakupe. Tako se jim je tudi tokrat le stežka uprla.

“Seveda sem si privoščila tudi nekaj mode, čevlji Sarah Jessica Parker, in ne le eni, obleke Diane von Furstenberg, veliko iz ljubega JCrew in Kate Spade, skratka, vse stvari, ki so mi zelo všeč. Pomislila sem, da si zaslužim, ker veliko garam in je moje življenje polno vsega, včasih pa vmes pozabim živeti in potem mi je žal, ker začutim zamujene trenutke. A bili so tudi nepozabni trenutki s hčerko Sofio, ko sva občudovali veverice in rakune v Central Parku ter se kot mati in hči do solz nasmejali v garderobah trgovin ob hitrostnem preoblačenju, na ulicah mesta pa sva na svojstven način doživeli tudi tisto prijaznost, naklonjenost in milost, ki ti jo podarijo Američani.”

Zadovoljna z Bleščico

Lorella je bila v začetku letošnjega leta v skrbeh zaradi novega termina svoje modne oddaje Bleščica, ki je dobila mesto v sklopu ponedeljkovega jutranjega programa na prvem programu RTV SLO. Nas je zanimalo, kako se je obnesla ta sprememba termina za samo oddajo. “Glede Bleščice sem zelo zadovoljna. Čeprav me je skrbelo, se je na koncu izkazalo, da je veliko bolje tako. Ne le gledanost, temveč tudi moji občutki in timsko delo. Se še vedno mučim z jutranjimi urami, ampak bo šlo in zdi se mi, da se je moda v oddaji Dobro jutro zelo dobro prijeta, zato je kar super, da se je oddaja premaknila,” nam je brez zadržkov razkrila Flegova.

Fotografije: osebni arhiv