Lorella Flego: Sofia je moje največje darilo!

16. 9. 2011 | Vir: Story
Deli
Voditeljica nam je zaupala, da v krogu družine že pripravlja praznovanje za svojo deklico Sofio, s katero je njeno medijsko obarvano življenje dobilo povsem nov smisel in drugačno življenjsko vizijo prihodnosti. (foto: Helena Kermelj)
Helena Kermelj

Modrooka modna lepotica Lorella Flego, ki se v naslednjih dneh s svojo ekipo odpravlja v modni Milano, kjer bodo potekale vrhunske modne revije svetovno znanih modnih kreatorjev, je z mislimi že pri koncu septembra. Razlog je prvi rojstni dan hčerke Sofie.

Mi smo eno najbolj iskanih voditeljic povprašali, kako kaj ocenjuje posebno leto. “Ja, življenje se je nedvomno spremenilo na bolje, šele zdaj se mi zdi, da je popolno, saj je dobilo nov smisel. Sofia me vsak dan nauči kaj novega; zanimivo je, da je otroški svet poln lepega in nedolžnega, škoda, da odrasli dokaj hitro izgubimo marsikatero pozitivno otroško lastnost,” nam razkrije Lorella v smehu in nadaljuje:

“Zdaj imam manj časa zase, vendar je to v resnici zelo lepo, saj so ure, ki jih preživim z njo, najbolj dragocene na svetu. Po tednu mode v Milanu bomo praznovali prvo leto: zdi se mi nemogoče, da je minilo že toliko časa, saj imam občutek, da sem še včeraj hodila po svetu s trebuhom! (smeh) Nikoli nisem razmišljala o tem, da bi v mojem življenju karkoli manjkalo, zdaj pa res mi ni jasno, kako sem lahko bila toliko časa brez nje. Ona je nedvomno najlepše darilo, ki sem ga kadarkoli prejela.”

Novo na Metroplay: Po svetu kulinarike in nazaj domov | Jorg Zupan