Lorella Flego: Spet v Ameriko

Lorella Flego: Spet v Ameriko (foto: Zen) Zen
Vir: Nova
28. 5. 2018

Slovenska modna ikona Lorella Flego kljub vsem televizijskim obveznostim ostaja organizirana. V teh pomladnih dneh počasi že razmišlja o poletnem dopustu, ki ga bo preživela v krogu družine.

"Letošnji dopust bo odvisen od festivala Melodije morja in sonca, ki se bo letos nekoliko pozneje, zato je zelo možno, da bom julija še na Obali in hrvaški Istri, kjer imata moja starša hišo, avgusta pa se bom le odpravila na dopust. Vsekakor načrtujem ponoven obisk ZDA, ki se bo sicer zgodil že prej, in sicer maja, saj grem v New York, vendar poletje je pač poletje in se zato veselim tudi plaž, morja ter vsega, ki mi je onkraj oceana tako pri srcu," razkrije Flegova.

"Priznam, da bi vse skupaj raje organizirala prej, saj je avgust mesec, ko se že intenzivno pripravljamo za jesensko TV-sezono, zato zame ni najbolj hvaležen, a letos je pač tako in je že prav. Ker pa bom snemanje oddaj zaključila zelo zgodaj, v sredini maja, bom veliko koncev tedna po svetu, kar sploh ni slabo. Opažam, da se potem vračam polna energije in dobrih navdihov, sploh za moje kolumne."

Foto: Zen