Lorella Flego tokrat v tako izzivalnih kopalkah, da boste ostali brez besed, fantastična je!

12. 8. 2021
Deli
Lorella Flego tokrat v tako izzivalnih kopalkah, da boste ostali brez besed, fantastična je! (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Naša voditeljica in modna poznavalka res zna presenetiti.

Lorella Flego vedno deluje nekolikanj zadržano, ko gre za golo kožo. Njena lepota je diskretna, sama pa se trudi, da je v vsakem trenutku kar se da elegantna. No, to ji uspeva tudi, ko si obleče kopalke, a na zadnjih fotografijah, na katerih je pokazala čudovit model kopalk, je marsikdo občudoval njeno čvrsto postavo.

Na Instagramu je namreč objavila serijo fotografij, na katerih je slikana tudi s hrbta, tako da pride do izraza njena zadnjica, kar je razveselilo njene oboževalce, ki je v taki "izdaji" še niso videli. Tokrat je izbrala kopalke s potiskom - naramnice modrčka so okrašene z volančki, spodnji del pa je visoko izrezan. Taki modeli pristojijo postavam, ki jim ni nič za očitati, seveda tudi Lorellini.

Lepo je, da se je sama odločila za tako drzen model, ki zagotovo pritegne poglede. Seveda pri njej brez dodatkov ne gre. Za sprehod po plaži je izbrala lepo, slamnato torbico, okrašeno z raznobarvnimi cofki. Čeprav je seksi, vse skupaj deluje zelo elegantno, to pa je tisti pridih, ki ga zna dati Lorella, se vam ne zdi?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lorellaflego

Novo na Metroplay: V uniformi chefinje se najprej nisem počutila dobro | Meta Repovž