Lorella Flego trenutno razpeta med New Yorkom in Miamijem

Lorella Flego trenutno razpeta med New Yorkom in Miamijem (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Story
6. 8. 2015

Lorella Flego je velika modna strokovnjakinja in v velik užitek ji je sodelovati z ekipo marljivih sodelavcev, s katerimi pripravlja svoj modni portal glitter.si, hkrati pa se ukvarja s pripravami na televizijske oddaje Bleščica. Vseeno pa si je te dni privoščila zaslužen dopust v Ameriki.

Po festivalu Melodije morja in sonca, ki je potekal v prvih dneh julija v portoroškem Avditoriju in kjer se je znova izkazala v vlogi voditeljice, si je privoščila oddih. Le nekaj dni pred odhodom pa nam je zaupala nekaj podrobnosti o svojem potovanju.

"Amerika je Amerika, rada se vračam tja, in to vsaj enkrat na leto. Amerika je moj drugi dom," nam je povedala. Smo si pa drznili Lorello zmotiti tudi med oddihom in povprašali smo jo, kako preživlja dopustniške dni daleč od Izole. Kot vedno je voditeljica naredila izjemo in si ekskluzivno za našo revijo vzela čas ter nam v nekaj besedah zaupala, kaj počne na drugem koncu sveta.

"Resnično uživamo tu med New Yorkom in Miamijem. Imamo se zelo lepo, hkrati pa tudi veliko delam, nam razkrije Lorella in nadaljuje: "Slišala sem, da so temperature pri nas v Sloveniji in na Primorskem zelo visoke, tukaj pa je idealno. Ravno prav sonca in vetra, da lahko opraviš vse, od nakupovanja do plavanja. Trenutno sem v Miamiju, kjer poteka teden mode. Predstavljajo kopalke, in to je resnično ogromen dogodek, organiziran na najvišjem nivoju. Obiskala sem ga že lani, zato sem se tudi letos odločila za ponoven obisk. To je dobesedno svet zase.

Uživa v svojem delu

Kopališka moda namreč ne ponuja le kopalk, temveč tudi kup dodatkov za prosti čas in plažo. Pri njih je tovrstna industrija zelo razvita, zato je Miami prav gotovo pravi kraj za takšno predstavitev; po drugi strani pa je Miami Beach poln modnih novinark, tako da ni težko naleteti na znane obraze.

Vseeno je moje srce v New Yorku. To je mesto, ki ga imam najraje na svetu. Letos pa je bil še posebej prijazen, barvit in hkrati tudi poln adrenalina. Tudi v New Yorku sem združila dopust z delom, tako da je bilo veliko tekanja, organiziranja in slikanja, ampak na koncu je vredno vsakega napora. Vsako leto imam bolj občutek, da sem tukaj doma."

Napisal Alojz Petrovčič
Fotografije osebni arhiv

Značke: Lorella Flego
Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story31/2015

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 31/2015

Story 31/2015, od 30. 07. 2015