Lorella Flego uživa v zimski oazi

2. 3. 2019 | Vir: Lady
Deli
Lorella Flego uživa v zimski oazi (foto: ZEN)
ZEN

Modna urednica in televizijka Lorella Flego je nadvse zadovoljna, da je njena modna oddaja Bleščica, ki poteka ob ponedeljkih v sklopu jutranjega programa na nacionalni televiziji, odlično sprejeta.

A ob vsem delu je modrooka Primorka letos pozimi našla tudi svoj zimski pravljični kraj v Avstriji, natančneje resort Klipplitz, ki jo je tako prevzel, da kar ne more brez njega. Tja se po nov val energije družinsko vrača skoraj vsak konec tedna. Mi smo lepo voditeljico pred dnevi ujeli ravno na službeni poti v Milano, a si je za Lady vzela čas ter nam razkrila še nekaj zanimivosti teh zimskih odklopov le streljaj od Slovenije.

“Nisem največja ljubiteljica snega, deloma tudi zato, ker sem se pred leti na ledenem Kaninu ustrašila in imam od takrat preveliko spoštovanje do hribov. Zdi se mi, da je tam človek vedno na robu in nikoli ne veš, kdaj se bo pojavilo kaj, kar te bo potisnilo na drugo stran. Morda sem ekstremna, priznam, sneg mi je podaril tudi izredno lepe, romantične in tople trenutke, ki jih bom za vekomaj nosila v srcu. A saj veste, kako je s tem, pri tridesetih greš lažje kot pri štiridesetih, tako da ne vem, kako bo z mano pri petdesetih,” v smehu pove Lorella.

“Prav po naključju sem našla Klipplitz resort v Avstriji in se že na prvi pogled zaljubila v lesene hiške in kamin v dnevni sobi. Iskala sem kraj za vikend, ki bi bil na snegu in mi hkrati omogočal, da si vsaj malo odpočijem od vseh modnoposlovnih obveznosti. Saj veste, kraj za dušo. In ker se stvari nikoli ne zgodijo zares slučajno, sem ga tudi našla. Postal je kar moj drugi dom. V hribih so stvari popolnoma drugačne, tudi življenje ima drugačen tempo. Nujno se je treba odklopiti, sicer ne bi delovala. Tam uživam ob ognju, v branju, počivam, smučam s Sofio, ki je postala že zelo spretna in ji je sneg tudi všeč. Iskreno, prav lepo je, in ker ni prav veliko ljudi, je kraj zelo spokojen in miren, hkrati razkošen in ne preveč daleč od doma. Same hiške pa ponujajo tudi popolno zasebnost in pogled na zunanji svet, ki je v teh zimskih dneh prava pravljica. Vsekakor pa bom kraj obiskala tudi v drugih letnih časih, saj sem se vanj, verjeli ali ne, prav zaljubila.”

Besedilo: Alojz Petrovčič // Fotografije: Zen

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik