Lorella Flego: V duetu z bratom

26. 1. 2010 | Vir: Nova
Deli
Lorella se že veseli novih projektov in sprememb, ki ji jih prinaša novo leto.

Primorska modna lepotica Lorella Flego spet preseneča. Televizijci na nacionalki so jo izbrali za glavno ime letošnjega glasbenega festivala Ema, ki bo v drugi polovici februarja, najverjetneje na velikem odru Gospodarskega razstavišča v Ljubljani.

Obenem so ji sporočili, da bo njena zelo gledana modna oddaja Bleščica zaradi zimskih olimpijskih iger dobila nov termin.

“Bleščica se zaradi olimpijskih iger seli; februarja bo namreč na drugem programu samo šport, zato smo za oddajo našli drug termin, in sicer v sklopu nedeljskega NLP. Urednik oddaje Aleksander Radič me je z veseljem sprejel, jaz pa sem mu zato zelo hvaležna in upam, da bo tudi NLP nekaj pridobil z Bleščico ter da bo moda lepo razvedrilo za naše gledalce,” nam je razkrila Lorella in nam zaupala nekaj zanimivosti o projektu Ema, na katerega se že skrbno pripravlja.

“To so projekti, ki jih drugače doživljaš, če si doma, na odru je toliko adrenalina, da ni mogoče opisati občutkov. Mislim, da je s festivalom povezanih veliko pričakovanj, in upam, da bomo dobili kakšno luštno pesem, ki jo bomo še dolgo poslušali. Kot zanimivost lahko izdam, da bo moj sovoditelj … moj brat! Z Andreo se bova prav gotovo zabavala, saj drug drugega zelo dobro poznava. Kako bom oblečena pa naj ostane še skrivnost, me bo pa nedvomno oblekla zlata roka Bojane Koncut z znamko Modabravo.”

Novo na Metroplay: Po svetu kulinarike in nazaj domov | Jorg Zupan