Lorella Flego v kopalkah: Ta mini rumen bikini je komaj pokril vse obline in mnogi so navdušeni

10. 6. 2023
Deli
Lorella Flego v kopalkah: Ta mini rumen bikini je komaj pokril vse obline in mnogi so navdušeni (foto: Zen)
Zen

Voditeljica Lorella Flego je prava lepotica, ki že komaj čaka na pravo poletje, ko bo spet mogoče skočiti v bikni in uživati v sladkem niču.

Voditeljica Lorella Flego je že dolgo znana po svoji karizmi, šarmu in izjemnem stilu ter tudi v kopalkah ni nobena izjema. Lansko poletje je dokazala, da je prava očarljivka, ki ima marsikaj za pokazati.

Kot voditeljica oddaje Sobotno popoldne je Lorella Flego navajena biti v ospredju in pritegniti pozornost gledalcev. V kopalkah je bila videti kot prava morska sirena, ki je očarala mnoge s svojo lepoto in samozavestjo.

V čudovitih rumenih kopalkah je Lorella  naravnost osupnila in pustila pečat v spominu mnogih. Posebej izstopa njen rumeni bikini, ki je na njeni izjemni postavi izgledal fenomenalno. Barva je izražala živahnost in pozitivno energijo ter se popolnoma ujemala z njenim živahnim karakterjem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lorellaflego

Lorella je nedvomno velika lepotica, ki ima privlačnost, ki se ji mnogi ne morejo upreti. Njena samozavest in šarm sta tisto, kar ji daje edinstveno privlačnost. Ni čudno, da si mnogi želijo biti ob njej in uživati v njeni družbi.

Njen videz v kopalkah je zagotovo pustil močan vtis in mnogi se bodo še dolgo spominjali njene sijajne pojave. Lorella Flego je vsekakor voditeljica, ki se zaveda svoje privlačnosti in jo zna izkoristiti na najboljši možen način.

Skupaj s svojim profesionalnim pristopom in čudovitim videzom, je Lorella Flego postala ikona stila, ki navdihuje mnoge. Njeno samozavestno pojavljanje v kopalkah je le še en dokaz njenega izjemnega okusa in sposobnosti, da očara svoje občinstvo.

Vsekakor je vredno omeniti, da je lepota relativna in vsak ima svoje mnenje o tem, kaj je privlačno. Vendar pa je Lorella Flego s svojim videzom v kopalkah zagotovo pustila trajen vtis in navdušila mnoge s svojo naravno lepoto ter šarmom, ki jo odlikujeta.

Preberite še: Darja Zgonc ga redko pokaže, to je njen lepi srčni izbranec, s katerim se rada sprehajata na Obali!

Morda vas zanima tudi spodnji podcast s Katarino Čas:

Igralka Katarina Čas in voditelj Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha, katerega namen je, da spoznavamo sijajne zgodbe ljudi, ki nas navdihujejo, pogovarjata o uspehih v filmski industriji, o srečanju z Leonardom DiCapriem in o igralkinem nesojenem prizoru z DiCapriem, zaradi katerega je skoraj zavrnila vlogo. "V filmih je toliko navdihujočih stvari za moje delo in življenje, da si brez tega, kar vi (igralci) počnete, ne znam predstavljati pravzaprav enega uspešnega, lepega, navdihujočega življenja," meni nekdanji predsednik države Pahor, ki je v goste povabil Katarino Čas, za katero je v tekmi za predsedniški stolček leta 2012 dejal, da je zanj najbolj seksi Slovenka.