Lorella Flego v najlepši kombinaciji, kar smo jih to poletje videli na njej, TO si lahko privoščite tudi vi!

Lorella Flego v najlepši kombinaciji, kar smo jih to poletje videli na njej, TO si lahko privoščite tudi vi! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
26. 7. 2022

Naša modna poznavalka zna izbrati take trendovske kombinacije, ki so pravi modni navdih tudi za druge dame.

Lorella Flego, naša televizijska voditeljica, je tokrat pokazala krilo in top, ki odražata malce retro videz, tako po kroju kot po vzorcu. Gre za dolgo, ravno krilo z razporkom in krajši top z volančki namesto rokavov v rumeno-beli kombinaciji.

Srčna izbranka Luke Basija v vročih hlačkah obračala vse glave, tega prizora reees ne gre zamuditi!

Zraven je izbrala elegantno, slamnato torbico in zlate sandale z nizko peto, ki so kot nalašč za pohajkovanje po mestu. Material, iz katerega je narejen komplet, je lahek in zračen in primeren za poletne temperature. Lase si je spela v eleganten čop in se postavila pred objektiv. "Rumena je ena izmed mojih najljubših poletnih barv, v njej se počutim kot sončnica," je ob lepih prizorih zapisala Lorella.

Zanimivo je to, da gre za klasično krojena oblačila. Model krila, ki ga nosi, je pravzaprav večen, a malce pozabljen. Zagotovo se v marsikateri omari skriva podobno krilo, morda imate takega na preklop, ki se zveže v pasu. Malce pobrskajte po svoji garderobi, in če odkrijete kakšen pozabljen kos, je tukaj lepa zamisel, kako ga kombinirati, da bo ravno prav trendovski. Poiščite ustrezno torbico in kakšne sandale ali japonke, ki bodo dopolnile vaš videz. Bodite pozorni na to, da se barve lepo ujemajo in zagotovo boste pritegnili kar nekaj pogledov. Le pogumno, poletje je čas drznih barv in zanimivih krojev, kar je pokazala tudi Lorella.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lorellaflego